Perel talo v

 50v logo 72 pieni

 

Perel Oy: Kotimaisen perheyhtiön asiantuntevaa palvelua jo 50 vuotta!

Perel Oy maahantuo elektroniikan komponentteja, mittalaitteita, ESD-suojaustuotteita, puhdastilatuotteita, mekaniikkaa sekä tuotannon koneita ja materiaaleja.

Perelin palvelu ei tarkoita ainoastaan sujuvaa ja täsmällistä logistiikkaa, vaan kaikki 17 teknistä tuotepäällikköämme myös tuntevat tuotteensa ja osaavat neuvoa oikean ratkaisun valinnassa. Vanhana kotimaisena perheyhtiönä rehellisyys ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä, mikä näkyy sekä pitkäaikaisina edustuksina että pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Perel tarjoaa asiakkailleen monenlaisia palveluja. Ostotoimintaan liittyvistä ratkaisuista meiltä onnistuvat mm. EDI/XML-tiedonsiirto, verkkolaskut, asiakasvarastointi sekä monenlaiset räätälöidyt lähetteet, laskut ja pakkaukset. Rekisteröitymällä PerelShop-verkkokauppaamme saat käyttöösi lisää uusia asiakaskohtaisia palveluja 24h/vrk. Iso neljän hengen huolto- ja asennusorganisaatiomme asentaa, huoltaa ja kouluttaa lähes kaikki myymämme koneet ja laitteet suomen kielellä. Kysy myös vuokraus- ja leasing-vaihtoehtojamme.

Laajan tuotevalikoimamme käyttäjiä ovat sähkö- ja elektroniikkateollisuus, suunnittelutoimistot, huolto, ylläpito, verkonrakennus, energiateollisuus, paperi, puunjalostus, muovi, puolijohdeteollisuus, metsä- ja maatalouskoneet, kaivosteollisuus, hissit, nosturit, satamat, laivanrakennus, rautatie, IT-operaattorit, data- ja sähkökeskusvalmistajat, koulut, yliopistot, tutkimuslaitokset, puolustusvoimat, sairaalat sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkostomme ympäri Suomea.

Perel huolehtii ympäristö- ja lainsäädännön vaatimuksista ja siitä, että kaikki toimintamme täyttävät RoHS-, REACH ja WEEE-direktiivien vaatimukset sekä 3TG-vaatimukset myös Kongon Demokraattisen Tasavallan osalta. Kierrätyksen ja raportoinnin yhteiskumppaneinamme toimivat PYR, Elker ja RECSER. Perelillä on ISO9001-mukainen laatujärjestelmä sekä ISO14001-mukainen ympäristöjärjestelmä ja ympäristöpolitiikkamme on luettavissa viereisestä linkistä. Perel Oy kuuluu komponenttien ja mittalaitteiden maahantuojien Elkomit Ry:hyn ja toimituksissamme asiakkaillemme toimimme Elkomit Ry:n toimitusehtojen mukaisesti (katso viereinen linkki).

Perel Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 12,8 M EUR ja meitä oli Hyvinkäällä 30 henkeä. Perel Oy kuuluu Perel Group -konserniin, joka toimii Suomessa, Eestissä ja Venäjällä.

Perel Oy:n Y-tunnus on 0828238-0.
VAT: FI08282380