Perel talo v

 

 

Perel Oy: Kotimaisen perheyhtiön asiantuntevaa palvelua jo yli 50 vuotta!

Perel Oy maahantuo elektroniikan komponentteja, mittalaitteita, ESD-suojaustuotteita, puhdastilatuotteita, mekaniikkaa sekä tuotannon koneita ja materiaaleja.

Perelin palvelu ei tarkoita ainoastaan sujuvaa ja täsmällistä logistiikkaa, vaan kaikki 17 teknistä tuotepäällikköämme myös tuntevat tuotteensa ja osaavat neuvoa oikean ratkaisun valinnassa. Vanhana kotimaisena perheyhtiönä rehellisyys ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä, mikä näkyy sekä pitkäaikaisina edustuksina että pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Perel tarjoaa asiakkailleen monenlaisia palveluja. Ostotoimintaan liittyvistä ratkaisuista meiltä onnistuvat mm. EDI/XML-tiedonsiirto, verkkolaskut, asiakasvarastointi sekä monenlaiset räätälöidyt lähetteet, laskut ja pakkaukset. Rekisteröitymällä PerelShop-verkkokauppaamme saat käyttöösi lisää uusia asiakaskohtaisia palveluja 24h/vrk. Iso neljän hengen huolto- ja asennusorganisaatiomme asentaa, huoltaa ja kouluttaa lähes kaikki myymämme koneet ja laitteet suomen kielellä. Kysy myös vuokraus- ja leasing-vaihtoehtojamme.

Laajan tuotevalikoimamme käyttäjiä ovat sähkö- ja elektroniikkateollisuus, suunnittelutoimistot, huolto, ylläpito, verkonrakennus, energiateollisuus, paperi, puunjalostus, muovi, puolijohdeteollisuus, metsä- ja maatalouskoneet, kaivosteollisuus, hissit, nosturit, satamat, laivanrakennus, rautatie, IT-operaattorit, data- ja sähkökeskusvalmistajat, koulut, yliopistot, tutkimuslaitokset, puolustusvoimat, sairaalat sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkostomme ympäri Suomea.

Perel huolehtii ympäristö- ja lainsäädännön vaatimuksista ja siitä, että kaikki toimintamme täyttävät RoHS-, REACH ja WEEE-direktiivien vaatimukset sekä 3TG-vaatimukset myös Kongon Demokraattisen Tasavallan osalta. Kierrätyksen ja raportoinnin yhteiskumppaneinamme toimivat PYR, Elker ja RECSER. Perelillä on ISO9001-mukainen laatujärjestelmä sekä ISO14001-mukainen ympäristöjärjestelmä ja ympäristöpolitiikkamme on luettavissa viereisestä linkistä. Perel Oy kuuluu komponenttien ja mittalaitteiden maahantuojien Elkomit Ry:hyn ja toimituksissamme asiakkaillemme toimimme Elkomit Ry:n toimitusehtojen mukaisesti (katso viereinen linkki). Perel rakennutti vuonna 2016 silloisen Hyvinkään suurimman aurinkovoimalan toimistorakennuksensa katolle ja myös myy aurinkopaneeleiden mittaukseen liittyvää tekniikkaa asiakkailleen.

Perel Oy:n liikevaihto vuonna 2021 oli 14,8 M EUR ja meitä oli Hyvinkäällä 31 henkeä. Perel Oy kuuluu Perel Group -konserniin, joka toimii Suomessa ja Eestissä.

 

PEREL-KONSERNI EI OLE HELMIKUUN 2022 JÄLKEEN TOIMITTANUT VENÄJÄLLE MITÄÄN TUOTTEITA. PEREL GROUP OY ON TEHNYT PÄÄTÖKSEN VETÄYTYÄ VENÄJÄLTÄ HETI KUN SE ON MAHDOLLISTA.

 

Perel Oy:n Y-tunnus on 0828238-0.
VAT: FI08282380