Kesätyöpaikka auki varastollamme

Missä se kuuluisa "Joku" oikein piileksii?

”Ketkäs me saadaan tänä kesänä varastoon avuksi?” oli kysymys, joka laittoi laiskistuneet aivosolut liikkeelle. Hetken pohdinnan jälkeen saavutettiin loppupäätelmä: ei vielä ole tiedossa kuka tämä kuuluisa Joku mahdollisesti on!

Perel Oy:n logon löytää nykyisin myös HYRI U20 -pelaajien kypäristä.

Perel on toimittanut jo vuosia led-valaistukset pohjanmaalaisen NEK:n valmistamiin tavarankuljetuksissa käytettävien paketti- ja kuorma-autojen jakelukoreihin. NEK Oy toimii Ylimarkussa aivan vihanneksistaan tunnetun Närpiön läheisyydessä. Nykyaikaisissa tiloissa valmistuu muun muassa kuorma-autojen umpikoreja. Laaja tuotevalikoima kattaa kuorma-autojen jakelukorit aina 28 tonnin kokonaispainoon saakka, sisältäen ATP-, ja ADR-luokitellut korit.

 

J5L-Production Oy on kotimainen Pohjois-Savossa, Lapinlahden Alapitkällä toimiva 
erikoisajoneuvoja valmistava yritys, jolle Perel toimittaa sisävalaistuskomponentteja.

Perel-toimitalo Hyvinkäällä

Moni teistä blogin lukijoista tunnistaa jo hyvin meidän pereliläisten naamoja, kun satutaan vastaan tulemaan, mutta havahduttiin taannoin ihmettelemään, että netissä hakuja hallitsevan Googlen mielestä Perel on lähinnä 7-kerroksinen rakennus Hyvinkäällä moottoritien kyljessä. Googlen näkemys meistä on siis jopa harhaanjohtava, sillä Perel on ehdottomasti paljon muutakin kuin vain pelkkä talo.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat