Brexit on ollut valtava kokonaisuus ja siihen liittyy monia muutoksia. Omaan työhöni suurimmin vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi rahtikulut/”Brexit-lisät”, tullaus- ja maahantuontisäädökset, yms. asiat. Oikeastaan hyvin suuri osa kaupallisista sekä käytäntöihin liittyvistä asioista on muuttunut ja tulee vielä muuttumaan.

Viisikymmentä vuotta sitten olin minäkin jo olemassa, sen verran on ikää siunaantunut, vaikka mieleltäni olen vielä samalla viisivuotiaan tasolla kun Perelin perustamisvuonna 1970. Painoa on tullut noin sata kiloa lisää, mutta sehän on vain kaksi kiloa vuodessa.

- Juha Laen pakina, julkaistu Perel Uutisissa syyskuussa 2020

Näinkin voi käydä: hedelmällinen asiakassuhde jatkuu ja syvenee - ja kääntyy lähes päälaelleen. Tämä on kertomus luottamuksellisesta ja avoimesta yhteistyöstä Aiccin, pitkäaikaisen asiakkaan kanssa; miten palkitsevaa, mukavaa ja mielenkiintoista on työskentely eri asiakasprojektien parissa ja kuinka yhteistyö voi syventyä, vaikka jommankumman osapuolen toiminta tai tuotteisto muuttuu.

-Niko Karttunen

50 vuotta sitten syksyllä 1970, vielä nuori 27-vuotias DI, Pertti, päätti perustaa vaimonsa Kyllikin kanssa oman vahvuusalueensa yrityksen, jonka alkupääomatarve ei olisi ylivoimaisen suuri opintovelkaiselle miehelle. Perustetuksi tuli silloin Perel Ky, jonka toimialaksi tuli elektroniikan komponenttien ja mittauslaitteiden maahantuonti ja tukkumyynti.

- Pertti Rantala

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat