Perel-toimitalo Hyvinkäällä

Moni teistä blogin lukijoista tunnistaa jo hyvin meidän pereliläisten naamoja, kun satutaan vastaan tulemaan, mutta havahduttiin taannoin ihmettelemään, että netissä hakuja hallitsevan Googlen mielestä Perel on lähinnä 7-kerroksinen rakennus Hyvinkäällä moottoritien kyljessä. Googlen näkemys meistä on siis jopa harhaanjohtava, sillä Perel on ehdottomasti paljon muutakin kuin vain pelkkä talo.

Onko sinulle tullut vastaan projektia, joka on pysähtynyt yksittäisen yksityiskohdan, kuten oikeanlaisen valaisimen etsimisen vuoksi? Tällaisia tilanteita tapahtuu yllättävän usein ja ”vaikeat” tapaukset ovat meille arkipäivää. Kannattaa siis jatkaa lukemista, jos haluat projektiisi apua tai vinkkejä.

ELKOMIT ry varoittaa, että komponenttipula voi kestää kesään 2022: Autotehtaat joutuvat sulkemaan oviaan ja pelikoneita joutuu odottamaan kuukausia. Syyksi on ilmoitettu komponenttipulan, joka saattaa kestää vielä vuoden. Komponenttipula koskee kaikkea sähkömekaniikkaa, mutta suurin pula on puolijohteista, kansankielellä siruista.

Kuinka voisimme sijoittaa tulevaisuuteen ja varmistua siitä, että meillä riittää jatkossakin raudanlujia ammattilaisia? Yksi loistava vaihtoehto on auttaa oppilaitoksia, jotka kouluttavat näitä tulevia ammattilaisia. Perel päätti lähteä mukaan tukemaan automaatioalan opiskelijoita ja lahjoitti merkittävän määrän teholähteitä Hämeenkyröön, Ammatti-instituutti Iisakille.

Naava on Jyväskylästä lähtöisin oleva terveysteknologiayritys, joka on noussut maailman johtavaksi viherseinien toimittajaksi. Vuonna 2012 perustettu yritys myy älykkäitä, ilmaa puhdistavia viherseiniään ympäri maapalloa 13:ssa eri maassa aina USA:sta Etelä-Koreaan. Perel oli mukana Naavan uusimpien tuoteperheiden tuotekehityksessä ja toimitti niihin tiukentuneiden vaatimusten mukaiset teholähteet sekä laitekaapelit.

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat