uutuudet yla

Tuoteuutisia

Panasonicin uusi passiivinen infrapunatunnistin vakuuttaa uskomattoman pienellä optiikallaan ja maksimi asennuskorkeudellaan (17 metriä).

Tässä korkeudessa anturilla havaintoalueen halkaisija on jopa 23,5 metriä.

Erityinen linssisuunnittelu mahdollistaa nopean integroinnin IP-luokiteltuihin sovelluksiin käyttämällä esimerkiksi O-rengasrakennetta. Minimi linssin halkaisija on 19,3 mm.

Pyrosähköinen (lämmitettäessä sähköisesti varautuva) anturi täydentää PaPIR-perhettä. EKMC-valmiustilan virrankulutus on ainutlaatuinen 170 μA johtokäyttöisille laitteille. EKMB-valmiustilan virrankulutus on ainoastaan 1 μA, 2 μA ja 6 μA akkukäyttöisille laitteille. Tämä takaa ennennäkemättömän pitkän käyttöajan akullisille käytöille.

Nelianturipohjainen muotoilu, jossa on 128 havaintoaluetta, takaa luotettavan käytettävyyden suurilla etäisyyksillä. Havaitsemisalue on pyöreä ja symmetrinen, joka yksinkertaistaa anturin integraatiota, koska anturisuuntaus on riippumaton lopputuotteen sisällä.

Panasonicin passiiviset infrapunatunnistimet sopivat erinomaisesti moniin IoT- ja valaistusohjaussovelluksiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi valaisimet suurissa varastoissa, liiketunnistimet julkisissa ja teollisissa rakennuksissa, turvakamerat ja katuvalot.

Ominaisuudet:
- tunnistusetäisyys jopa 17 m
- lähtö: digitaalinen (open-collector output) ja analoginen (op-amplifier output)
- saatavilla olevat linssivärit: valkoinen, helmenvalkoinen ja musta

Kysy lisää PIR-liiketunnistimista: Jani Huotari, puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat