Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

SCHLEGELin kaksiporttinen USB-A-latausliitin soveltuu myös rautatiekäyttöön.

Mobiililaitteet ovat osa jokapäiväistä elämäämme ja niiden on oltava käytettävissä milloin tahansa, missä tahansa. On tärkeää voida huolehtia akun lataamisesta ajoissa ja nopeasti – sekä turvallisesti.

SCHLEGELin uusi kestävä USB-A-latausliitin on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Liittimessä on kaksi USB-A-porttia, joista kumpikin tarjoaa 2,4 A latausvirran ja 5 V lähtöjännitteen. Tällä tavoin kaksi laitetta voidaan ladata samanaikaisesti ja nopeasti.

Latauskapasiteetin lisäksi myös turvalliseen käyttöön liittyvät ominaisuudet vakuuttavat. Liittimessä on rajoitettu ulostulovirran määrä molemmille USB-porteille, mukaan lukien suoja oikosululta, alijännitteeltä ja ylijännitteeltä.

Ylikuormitussuojaus

Latausliitintä voidaan käyttää lämpötila-alueella -40 °C ... 70 °C. Kun ympäristön lämpötila nousee, lämpötila-anturi varmistaa, ettei elektroniikka ylikuumene. Se säätää latausvirtaa vastaavasti tai katkaisee latausprosessin automaattisesti, kun kriittinen lämpötila saavutetaan. Latausprosessi jatkuu vasta lämpötilan palauduttua normaalitasoon. Lisäilmanvaihtoaukot varmistavat jatkuvan jäähdytyksen, erityisesti kun ilmankierto on laitteen ympäristön vuoksi rajoitettua.

Kestävä USB-A-latausliitin kestää vähintään 5000 liitäntäsykliä ja se on suunniteltu 30,5 mm asennusreikään. Käyttöjännite on 15 V - 30 V DC. Sähköliitäntä on varustettu 0,2 – 2,5 mm2 jousikuormitetulla liittimellä.

Uusi SCHLEGELin latausliitin soveltuu myös rautatiekäyttöön, sillä sen kaikki asiaankuuluvat osat täyttävät seuraavien standardien vaatimukset: EN 50155, EN 61373:2011 luokka 1 B, EN 60077-1, EN 45545-2, EN 60068-2, EN-50121-3-2, IEC 61000-6-3/4 sekä EBA EMV06.

Valitse ympäristöösi sopiva versio kahdesta eri design-mallista: KRJSW _2USB_A_5V, mustalla etukehyksellä, tai KRJM_2USB_A_5V, hopean värisellä etukehyksellä.

Kysy lisää latausliittimistä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat