Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Perel Oy ja Elektra Tailfingen ovat sopineet yhteistyöstä, joka kattaa tuotteiden maahantuonnin, varastoinnin sekä myynnin Suomessa.

Saksalainen perheyritys laajentaa jo entisestään kattavaa Perel Oy:n kytkinvalikoimaa, tuoden mukaan nyt mm. nokkakytkimet sekä turvakytkimet.

Elektra Tailfingenillä on yli 90 vuoden vankka kokemus sähkötekniikasta ja yritys työllistää tällä hetkellä noin 150 työntekijää Saksassa. Tehtaan toimitusajat on varsin lyhyet, vain noin 2-3 viikkoa tilauksesta, mutta Hyvinkään varastosta löytyy pian nokkakytkimiä valmiina varastosta.
 
Elektra Tailfingenin pääasialliset toimialueet on nimenomaisesti nokka- sekä turvakytkinpuolella. Yhtiö valmistaa lisäksi moottorinsuojakytkimiä, jalkakytkimiä, teollisuuspistorasioita ja liittimiä, työmaakeskuksia, sekä testilaitteita.
 
Elektra Tailfingen on pitkään etsitty lisä Perel Oy:n kytkinvalikoimaan. Nyt voimme palvella teollisuuden automaatioasiakkaita sekä keskusvalmistajia entistä monipuolisemmin.

Lataa esitteet:

Company presentation

ELEKTRA Tailfingen product overview

Ota yhteyttä ja katsotaan kytkinasiat kuntoon: Jesse Halonen, puh. (019) 87 111.

Lisätietoa päämiehen sivuilta: www.elektra-tailfingen.de

 

Tuotteet

Perel Oy maksutavat