Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Rishabhin uudet edulliset

digitaaliset monitoimipaneelimittarit LM 1360 ja Optima VAF ovat valmiina mullistamaan verkon tärkeiden sähköisten suureiden tarkastelun. Kustannustehokkaat monitoimimittarit ovat jo pelkästään hintansa puolesta oiva valinta, mutta moderni muotoilu sekä monipuoliset toiminnot tekevät laitteista aivan erityisiä.

Rishabhin monitoimimittarit ovat kompakteja paketteja, joilla tarkastelet verkon laaja-alaista toimintaa helposti yhdeltä näytöltä.

Optima VAF on mittalaitteista edullisempi, mutta tässäkin laitteessa on funktiot kolmi- tai yksivaihepiirin TRMS-mittaukseen, käynnissäoloajan ja kuormitettavuusajan tarkasteluun, keskeytyslukumäärän mittaamiseen, pyörimisnopeuden mittaamiseen, vaihtovirran, -jännitteen sekä taajuuden mittaamiseen.
LM 1360:ssa on tavallisten parametrien lisäksi toiminnot myös tehojen ja energioiden laskentaan, harmoonisten säröjen sekä yksittäisten ylä-äänien mittaamiseen. Tämän lisäksi LM 1360:aan on mahdollisuus liittää mm. tiedonkeruu/dataloggaus.

Monitoimimittarit verkkokaupassamme.

Think panel. Think Rishabh.

Kysy lisää: Lasse Rautjärvi, puh. 019 87111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuotteet

Perel Oy maksutavat