Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Shortron Connect -sarjaan kuuluvat kiintein M12-liittimin varustetut kytkimet.

Saksalainen Schlegel Elektrokontakt on julkaissut uuden kytkinsarjan, johon kuuluvat M12-liittimillä varustellut hätä-seis -painikkeet, painonapit, avainkytkimet sekä valintakytkimet. M12-kaapelilla varustetut kytkimet ovat nyt saaneet seurakseen M12-liittimillä integroidut kytkimet. Jokainen kytkin on helppo ja nopea asentaa, niissä on täysi IP65/IP67-suojaus kytkimen molemmilta puolilta, ja niitä voidaan käyttää myös hyvin haastavissa olosuhteissa.


Nopeaa ja yksinkertaista

Kustannustehokkuuden lisäksi myös asennukseen käytettävä aika merkitsee komponenttien valinnassa. Shortron Connectin M12-liittimien myötä asennus on yksinkertaista, nopeaa ja ennen kaikkea turvallista, sillä väärinkytkennän mahdollisuutta ei ole. Erillisiä kosketinlohkoja tai muita oheistarvikkeita ei tarvita – plug & play.

Täysin suojattu

Kun valitset Shorton Connect -kytkimet, myös aikaa ja rahaa vievän koteloinnin tarve vähenee. Niissä on kytkimen molemmilta puolilta suojausluokaltaan IP65/IP67, joten suoja pölyltä ja vedeltä on erinomainen.

Tehokas ja ketterä

Shorton Connect -sarjaan kuuluvat siis indikaattorit, painonapit joko täys-, tai rengasindikaatiolla, valintakytkimet, avainkytkimet ja hätä-seis -painikkeet. Painikkeisiin ja indikaattoreihin on saatavilla eri värisiä linssejä ja ne voidaan vaihtaa milloin vain. Päällysmateriaaleja on valittavissa mattamustasta ruostumattomaan teräsrunkoon, ja kytkimen symbolit voidaan toteuttaa tyylikkäästi laser-merkinnällä. 4-napaisessa M1-liittimessä on toiminnot 1NO, 1NC/1NO sekä 2NO. Hätä-seis -kytkin on saatavana 4-napaisella 2NC-toiminnolla, tai 5-napaisella 2NC/1NO-toiminnolla. Kaikki M12-liittimet ovat A-koodattuja. Valinta- ja avainkytkimiä on saatavana 2- tai 3-asentoisena, joko hetkellisellä tai pysyvällä asennonpidolla.

Lataa esite tästä.

Kysy lisää kytkimistä: Jesse Halonen, puh. 019 87 111.

 

Tuotteet

Perel Oy maksutavat