Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Perel Oy ja Perel Eesti AS ovat saaneet Panasonicilta komean pystin sekä tunnustuksen:

Euroopan paras automaatiotuotteiden jakelija Euroopassa vuonna 2019! Perel edustaa erittäin laadukkaita Panasonicin automaatiotuotteita, joihin kuuluvat mm. anturit, valokennot, aluesensorit, lasermerkintälaitteet, ionisaattorit ja kytkimet.

Perelin monikymmenvuotinen yhteistyö Panasonicin kanssa sai kesällä mukavaa tunnustusta, kun Panasonic palkitsi Perel Suomen ja sisaryhtiönsä Perel Eestin parhaana automaatiotuotteidensa jakelijana koko Euroopassa.

Panasonicin anturit, valokennot, kytkimet, ionisaattorit, lasermerkintälaitteet ja muut tuotteet ovat laajassa käytössä Suomen ja Baltian automaatioteollisuudessa ja pitkäaikainen yhteistyö niin valmistajan kuin asiakkaidenkin kanssa on toiminut hienosti.

Panasonicin tuotteet tunnetaan ensisijaisesti korkeasta laadustaan, mutta myös hintataso on ollut markkinoillemme ilahduttavan sopiva.

Kiitoksia kaikille Panasonic-asiakkaillemme hyvästä yhteistyöstä, tämä palkinto kuuluu myös teille!

Tuotteet

Perel Oy maksutavat