uutuudet yla

Tuoteuutisia

Alueen mittaamiseen, esimerkiksi reunan muotojen tarkistamiseen.

HG-T -sarjan lasersäteenkeila-anturi toimii hihnamaisella lasersäteellä, jonka korkeus on 10 mm. Anturi saavuttaa toistettavuuden < 1 µm ja sen lineaarisuus on alle ±12 µm koko mittausalueella. Säteenkeila-anturin mitta-alue on 500 mm, mikä tarkoittaa, että sillä voidaan toteuttaa suurempi valikoima sovelluksia kuin lyhyemmällä mitta-alueella varustetuilla antureilla.

Säädin on varustettu oletusarvoisesti virran lähtöjännitteellä. Lähtötyyppi voidaan valita sovellusvaatimusten mukaan. Ulkoisten tulojen avulla käyttäjät voivat hallita lasersäteilyä, nollata laitteen tai tallentaa tietoja prosessin aikana. Ohjain tukee nopeaa näytteenottoa ja toteuttaa jopa 2 kHz:n taajuuden.

Suodattimien, reunanilmaisimen, valon voimakkuuden tarkistusten ja mittausarvojen keskiarvottamisen (jopa 1024) ansiosta mittaukset ovat erittäin luotettavia. Nämä toiminnot auttavat havaitsemaan varhaisessa vaiheessa, jos mittausprosessi ei enää toimi sujuvasti ja järjestelmää on muutettava.

Master-slave -järjestelmän avulla on helppo kytkeä jopa 15 anturia sarjaan. Toinen helppokäyttöisyyttä lisäävä ominaisuus on mahdollisuus kopioida asetukset masterilta slave-yksiköihin. LED osoittaa, kun kopiointi on käynnissä.

Sovellukset:
- paristoelektrodien arkin reunan ohjaaminen
- lankojen tai lankojen halkaisijan ja sijainnin tarkistaminen
- toistensa päälle pinottujen kiekkojen havaitseminen
- läpikuultavien filmien suuntaaminen
- moottorikomponenttien reikien mittaus
- materiaalien, kuten kalvojen tai tekstiilirainojen, paksuuden mittaus

Katso tarkemmat tekniset tiedot esitteestä.

Kysy lisää Panasonic-antureista: Jani Huotari, puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat