Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Laadukkaat ja turvalliset Neonica-valaistusratkaisut

Neonica edustaa uusinta eurooppalaista led-teknologiaa.

Neonica Polska valmistaa kustomoituja ja epätavallisiakin valaistusratkaisuja moniin eri kohteisiin. Perel Oy on juuri solminut yhteistyösopimuksen Neonica-yhtiön tuotteiden edustamisesta Suomessa.

Perustamisestaan saakka Neonica on ollut eturivissä kehittämässä älykästä led-valaistusta. Valikoimissa myös esimerkiksi teollisuusvalaistukseen suunniteltu Nextimo-sarja ja kasvihuoneiden vaativiin olosuhteisiin suunniteltu Growy-sarja.

Neonica kelpuuttaa vain tunnetuimpia laatukomponentteja valmistukseensa (Cree, Osram, Lumileds). Yhtiö on toiminut valaistusmarkkinoilla vuodesta 1995 ja sen tehdas sijaitsee Lodzissa Puolassa. Nopeista ja täsmällisistä toimituksista tunnettu Neonica tarjoaa myös räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin valaistustarpeisiin, vaikeisiinkin olosuhteisiin. Neonica-tuotteita viedään 61 maahan ja sille myönnettiin 2019 Puolassa Vuoden Vientiyritys -palkinto.

Kysy lisää Neonican laajasta valikoimasta!

Me autamme ratkaisemaan hankalimmatkin valaistusongelmanne.

Lisätietoja Jari Korhonen, puh. 019 87111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat