Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Lukittavat ja irrotettavat sivuseinät helpottavat asennustyötä ja kaapelointia.

Uusi seinälle asennettava 19”laitekaappi Cube korvaa aiemmat PSJ-, PSD- ja PZB-sarjat. Kaapin korkeusvaihtoehdot ovat 6U – 18U, ja syvyys 450 mm. Sarja tulee täydentymään myös 600 mm syvyisillä kaapeilla. 

Kaapissa ei ole takaseinää. Suojausluokka IP20 saavutetaan, kun kaappi asennetaan suoraa seinää vasten. Edessä on lukittava mineraaliturvalasista valmistettu ovi, jonka kätisyys on vaihdettavissa. Kaapissa on syvyyssäädettävät 19"asennuskulmat edessä. Lukittavat ja irrotettavat sivuseinät helpottavat asennustyötä ja kaapelointia. Katossa ja pohjassa on knock-out -kaapeliaukko sekä tuuletusaukotus ja asennusvalmius kahdelle 119 x 119 mm puhaltimelle. 

Lisätarvikkeena Cubeen on saatavana harjastiiviste kaapeliaukkoon ja maadoituskisko maadoituskaapeleilla. Lisäksi 450 mm syvyiseen kaappiin saa seinään kiinnitettävän 150 mm syvyisen kotelo-osan, johon 450 mm syvyinen kaappi voidaan saranoida.

Kysy lisää 19"kaapeista: Kari Kukkonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat