Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Connect2Cleanroomsin modulaariset puhdastilat ovat kustannustehokkaita, helposti muokattavia ja nopeasti toimitettavia ratkaisuja.

Yhteistyömme maailmanlaajuisen Connect2Cleanrooms Ltd:n kanssa on jatkunut jo neljä vuotta.

Saatavilla on useita erilaisia vaihtoehtoja:  

Laminaarikaapit
Helpoimmin ja nopeimmin puhdas työskentelypiste syntyy C2C-laminaarikaapista. Yksinkertainen kaappi suojaa tuotteita kontaminaatiolta ja on kätevä sijoittaa vaikka työpöydälle. Täyttää ISO-5 -luokituksen.

Kevytrakenteiset puhdastilat
PVC-verhoilla varustettu Softwall-tila on 
helppo toteuttaa esimerkiksi jo olemassa olevan koneen ympärille tai tehdä pyörien varassa siirreltäviä ratkaisuja. Softwall-puhdastiloilla päästään ISO 7-8 luokkiin ja niiden ilmankierto tapahtuu ympäröivään tilaan.

Kovaseinäiset puhdastilat
Polykarbonaatti- tai PVC-seinillä varustetut Hardwall-puhdastilat ovat perinteisiä elementtirakenteita edullisempia toteuttaa ja niillä päästään jo huomattavasti verhorakennetta parempaan puhtausluokkaan. Hardwall-puhdastilat toteutetaan samalla runkorakenteella kuin PVC-verho -puhdastilat, eikä niitä tarvitse kiinnittää muihin rakenteisiin.  

Elementtirakenteinen puhdastila
Vaativimpaan käyttöön soveltuva Monoblock-puhdastila toteutetaan perinteiseen tapaan elementeillä. Monoblock täyttää tiukimmatkin ISO-luokitukset ja GMP-vaatimukset sekä mahdollistaa päällä käveltävät kattorakenteet ja elementtien sisälle tehtävät johdotukset tai putkitukset.

Kustomoidut puhdastilaratkaisut
C2C toteuttaa myös siirrettäviä hepa-suodatinratkaisuja muoviteollisuuden tarpeisiin ja laminaarialueita prosessilaitteiden päälle.

Avaimet käteen -toimitus
C2C tekee ensin puhdastilan suunnitteludokumentit ja hyväksyttää ne asiakkaalla, jonka jälkeen osat valmistetaan ja toimitetaan asennuskohteeseen. Toimituksen jälkeen asennustiimi saapuu paikalle ja hoitaa kokoonpanon ja puhdastilan validointimittaukset. Puhdastila on tämän jälkeen valmis käyttöön.
Avaimet-käteen -prosessi etenee nopealla aikataululla: esimerkiksi 30 m2 ISO-7 -luokan tila on käyttökunnossa noin kahdeksan viikon kuluttua tilauksesta. Säännöllisillä huolto- ja validointitoimilla varmistutaan puhdastilan jatkuvasta toimivuudesta.

Kysy lisää puhdastiloista: Sami Hautala
, puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat