Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Panasonic on julkaissut uuden muovihitsauslaitteen VL-W1, jonka ehdoton etu on sen yksinkertainen rakenne.

Tähän asti muovien hitsauslaitteet ovat koostuneet useista erillisistä osista jotka Panasonic on nyt koonnut saman kotelon sisään. VL-W1 koostuu keskusyksiköstä ja skannaavasta hitsauspäästä.

Muovisista materiaaleista laserhitsaukseen sopivat pääasiassa termoplastiset materiaalit. Vaikka hitsattavat materiaalit olisivat sekä lasersäteitä läpäiseviä että säteitä absorboivia, ne voidaan hitsata yhteen mikäli lasersäteen puolella muovin läpäisykyky on vähintään 15-20 %. Laserin puolella olevan materiaalin ei tarvitse olla läpikuultavaa.
 
Panasonicin VL-W1:llä voidaan liittää yhteen monimutkaisiakin hitsauskuvioita vaativia kohteita. Automaattinen tehonsäätö esimerkiksi kohteen kaarevissa osissa pitää huolen siitä, että liitosjälki on tasalaatuinen. Aikaisemmissa laitteistoissa kaarevat osat kuumenivat suoria osia enemmän, mikä saattoi vääristää materiaalia tai aiheuttaa muita ongelmia. Laitetta voidaan ohjelmoida tietokoneella tai erillisellä kosketusnäytöllä, CAD-ohjelmilla tehdyt kuviot voidaan helposti siirtää laitteeseen mahdollistaen nopean tuotantomuutoksen.
 
Kysy lisää Panasonicin lasermerkintälaitteista: Juha Lae, puh. (019) 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat