Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Pienille ja keskikokoisille työkappaleille.

Workstation LC 1000 on erittäin turvallinen ja kompakti manuaalinen työasema pienille ja keskikokoisille työkappaleille. Työasemaa voidaan käyttää monilla eri teollisuuden aloilla: autoteollisuudessa, työkalujen ja muottien rakentamisessa, lääketieteen sovelluksissa, teknologiateollisuudessa, muovinjalostusteollisuudessa, jne.

Työasema LC 1000 on luokiteltu laserluokkaan 1. Sähköllä ohjattu z-akseli tukee erikokoisten komponenttien helppoa merkintää. Integroitu rei'itetty levy mahdollistaa merkattavien tuotteiden muottien kiinnityksen sekä helpottaa omien mekaanisten ratkaisujen integrointia. Sähkökäyttöinen ohjaamon turvaovi suurella suojalasilla ja sisävalaistuksella antavat käyttäjälle hyvän näkyvyyden merkintäprosessiin. Työasemaa voidaan hallita myös omalla ohjelmistolla (PC).

Työasema ei sisällä itse lasermerkintälaitetta, se soveltuu kaikille Panasonicin kuitulasereille.

Lataa tarkemmat tiedot tästä.

 

Kysy lisää kaikista merkintäratkaisuista:
Juha Lae, puh. 019 87 111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat