Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Minikokoisen tulostimen paino on vain 195 g ja koko 110 x 40 x 90 mm.

Bentsai B10 -tulostin muodostaa yhteyden matkapuhelimiin WiFi:n kautta (tukee sekä IOS- että Android-järjestelmää) ja mahtuu mukavasti taskuun. Erittäin helppoa tulostusta liikkuvaan työnkuvaan.

Laaja valikoima sovelluksia - voit tulostaa tekstiä, numeroita, päivämäärää ja kellonaikaa, QR-koodia, viivakoodia, logoja ja kuvia. Soveltuu erittäin hyvin räätälöityyn painatukseen niin teollisiin kuin henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Nopeasti kuivuvalla musteella voit tulostaa mitä tahansa huokoisille ja ei-huokoisille pinnoille, kuten paperille, pahville, puulle, kankaalle, lasille, muoville, metallille, keramiikalle ja jopa kivelle.

Suurin tulostuskorkeus on 12,7 mm. Voit tallentaa tulostusmallisi PRTFOX APP -sovellukseen nopeaa käyttöä varten.

Kaikki toiminnot tehdään PRTFOX APP -sovelluksella. Tukee 17 kieltä (ei suomen kieltä). Tulostusresoluutio on 300 dpi säädettävällä harmaasävyllä.

Pakkaus sisältää:

1 × USB-kaapeli
1 × Mini B10 -tulostin
1 × musta mustekasetti
1 × manuaali
1 × pakkauslaatikko.
(Pistoke ei sisälly toimitukseen, yhteensopivan pistokkeen spesifikaatio on 5 V 1 A.)

Katso lisätietoa verkkokaupastamme.

Kysy lisää: Juha Lae, puh. 019 87 111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat