Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Panasonic on julkistanut uuden kuitulasermerkintälaitteen metallien ja muovien merkintään.

LP-RF -laitteisto sisältää uuden intuitiivisen NAVI Smart -ohjelmiston. Ohjelmiston avulla merkit, logot ja 1D/2D-koodit voidaan muokata ja tallentaa tietokoneelle tai tablet-laitteelle. Näyttöympäristö voidaan valita käyttötarkoituksen mukaan, kuten parametrien asettamiseksi tai laitteen käyttäjälle sopivaksi. Älykäs ohjelmisto myös auttaa sopivien parametrien löydössä.

Merkintäpää on suojausluokkaa IP64, siinä on irrotettava kuitukaapeli joka helpottaa laitteen asennusta ja sijoittelua ahtaisiinkin ympäristöihin. LP-RF -merkintälaite voidaan kytkeä suoraan konenäköjärjestelmään ilman PLC:tä. Tämä mahdollistaa kappaleen asennon havaitsemisen jotta merkintä tulee oikeaan paikkaan sekä koodin luennan merkinnän yhteydessä.

I/O-liittimen ja RS232C:n lisäksi käytössä on EtherNet/IP ja PROFINET jotta laite voidaan kytkeä osaksi teollisuusverkkoa. Merkintäala on 90x90 mm, teho 20 W, nopeus 12 000 mm/s.

Esitteen voit ladata tästä.

Kysy lisää merkintälaitteistamme: Juha Lae, puh. 019 87 111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat