Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Englantilaisella Purexilla on pitkä kokemus kärynpoistolaitteiden valmistuksesta ja kehityksestä. Nyt Purex on julkaissut uuden, helppokäyttöisen iFume-perheen jossa uutuutena on mm. värinäyttö ja entistä älykkäämpi käytön valvonta.

Laitteita löytyy eri kokoluokissa riippuen kärynpoistopisteiden lukumäärästä ja tehontarpeesta. Oikean suodattimen valinta on keskeisessä osassa jotta käryn ja hiukkastenpoistosta saadaan optimaalinen riippuen liukenevista aineista. Standardisuotimien lisäksi Purex valmistaa räätälöityjä malleja eri materiaaleille.

Haitallisia aineita pääsee ilmaan useista eri teollisuuden prosesseista ja säädökset vaativat että kärynpoiston on oltava kunnossa. Myös esimerkiksi kampaamot ja erilaiset kauneudenhoitopisteet käsittelevät päivittäin aineita joista liukenee ilmaan haitallisia kaasuja.

Purex-laitteiston etuja verrattuna kiinteään putkistoilla toteutettuun kärynpoistoon:

- edulliset perustamiskustannukset, ei rakenteisiin muutoksia
- haitalliset aineet suodatetaan pois, ei ulkoilmaan
- lämpö palautuu työskentelytilaan, ei harakoille - suuri kustannusvaikutus talvella!
- poistoimu tasainen verrattuna kiinteisiin ratkaisuihin
- huolto ja puhdistustoimenpiteet helppoja ja edullisia
- työkohteen paikanmuutokset ja -lisäykset helppo toteuttaa

Katso lisää tietoa päämiehen sivuilta: www.purex.co.uk

Kysy lisää kärynpoistolaitteista: Juha Lae, puh. (019) 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat