Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Mycronic jet-printing -koneissa käytettävien juotospastojen luettelo kasvaa jatkuvasti.

Pastan valmistajat ovat tunnistaneet jet-printing -tekniikan edut ja elektroniikan sopimusvalmistajien (EMS) kasvava kiinnostus tätä tekniikkaa kohtaan on kannustanut valmistajia tekemään tuotteistaan ​​yhteensopivia Mycronicin jet-printing -tekniikan kanssa.

Huhtikuusta 2021 lähtien MY600- ja MY700 -jet-printing koneissa on hyväksytty käytettäväksi kolme uutta juotospastaa: yksi Kokilta, kaksi Senjulta.

Jo toinen juotospasta Kokilta

2 % hopeaa sisältävässä SS70-E160DN -pastassa on erinomainen käytettävyys, juotettavuus ja sähköinen luotettavuus. Annosteltavan juotospastan pisteen halkaisija on 330 - 510 µm. Ominaisuudet: Sn62Pb36Ag2, Type 5, lyijyllinen, no-clean, halogeeniton juotospasta.

Senjun vesipestävät ja matalalämpötilan pastat

- Senju M705-LFAC (W) on ensimmäinen vesipestävä juotospasta, joka on hyväksytty käytettäväksi MY600- ja MY700-koneissa AG-ejektorilla. Ominaisuudet: SAC305, Type 5, lyijytön ja halogeeniton juotospasta.
- Senju L28-LFAC30-T6R on ensimmäinen matalan lämpötilan halogeeniton juotospasta, joka soveltuu jet-printtaukseen MY600 tai MY700-koneella AG-ejektorilla. Ominaisuudet: Sn35BiCuNi, Type 5, lyijytön ja halogeeniton juotospasta.

Senju-pastan käyttöturvallisuustiedotteen tai tuotetiedot saat Perelistä.
Koki-juotosaineasioissa ota yhteyttä Kokin omaan edustajaasi.

Kysy lisää: Jari Honkonen, puh. 01987111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat