uutuudet yla

Tuoteuutisia

Mycronicin kompakti MY300-ladontakone sekä MY700- JetPrinter ja JetDispenser.

Mycronic esittelee uuden sukupolven MYPro-konesarjan jolla voidaan tehokkaasti nostaa elektroniikan valmistuksen tuottavuutta ja vastata yhä kasvavien tuotemäärien, erilaisten annostelunesteiden sekä monimutkaisten, pienikokoisten komponenttien tuomiin haasteisiin. Uusin MYPro-sarjan koneista on kompakti MY300-pick-and-place -ladontakone, jolla on aiempiin verrattuna suurempi ladontanopeus ja laajempi syöttökapasiteetti. Lisäksi MY300 mahtuu pieneen tilaan - se vie lattiapinta-alaa 40 prosenttia vähemmän kuin edeltävien sukupolvien koneet. Uusi MY300 seuraa äskettäin julkaistua, innovatiivista ja alansa nopeimmin juotospastaa sekä laajaa valikoimaa liima- ja nestetyyppejä annostelevaa MY700-Jet printeriä ja dispenseriä.
 
MY300 - Korkeampi tuottavuus 40 prosenttia pienemmällä lattiapinta-alalla

Uuteen MY300-ladontakoneeseen mahtuu jopa 224 syöttölaitetta vaikka koneen tarvitsema lattiapinta-ala on 40 prosenttia pienempi aiempiin malleihin verrattuna. Samanaikaisesti saavutetaan suurempi ladontanopeus useiden suorituskykyä parantavien seikkojen ansiosta, joita ovat mm. automaattinen työn valinta sekä nopeutetut työvaihdot mukaan lukien piirilevyn siirrot ja asennustyökalujen vaihdot. Täysin automatisoitu ”board train” -toiminto on nyt vakiona MY300DX- ja SX-malleissa, mikä lisää merkittävästi tuottavuutta koska useita kortteja pystytään latomaan samanaikaisesti. Lisäksi sarjan ladontakoneissa on parannettu LineScan vision-järjestelmä, jopa 4k:n tarkkuudella, takaa kestävän ladonnan jopa kaikkein haasteellisimmille fine-pitch -komponenteille.
 
MY300-sarjan kolme ladontakonetta, MY300DX, MY300SX ja MY300LX, tarjoavat laajan valikoiman pitkälle automatisoituja linjaratkaisuja jokaiseen älykkääseen elektroniikkatuotantoon.

Lisätietoa päämiehen sivuilta.
 
MY700 – juotospastan sekä erilaisten nesteiden annostelu kaksi kertaa tehokkaammin

MY700:ssa on tuplarata piirilevyille ja huippunopea, moderni tupla-annostelupää. Tupla-annostelupään ansiosta eri annosteluvolyymit pienille ja erittäin suurille komponenteille ovat mahdollisia. Lisäksi voidaan annostella kahta eri materiaalia. Tuplarata takaa useiden korttien jatkuvan virran ilman erillisiä toimenpiteitä käyttäjältä. Pelkästään yhdellä koneella, täysin ohjemistokäyttöisellä MY700:lla, sujuvat prosessin haastavat vaiheet ilman perinteisiä pastanpainokoneita tai dispensereitä – tarvitaan ainoastaan 1,5 m2 lattiatilaa.
 
MY700-sarjaan kuuluu kolme mallia: MY700JX, MY700JP ja MY700JD.

Lisätietoa päämiehen sivuilta.

Kysy lisää tuotannon koneista: Jari Honkonen, puh. (019) 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat