Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Mink Care-System® suojaa herkkiä maali- tai muovipintoja naarmuuntumiselta sekä

helpottaa isojen ja painavien tuotteiden käsittelyä asennuspisteissä.

Edullisilla harjaelementeillä voidaan korvata tuotantolinjojen kalliit rullaradat ja pallo- tai paineilmapöydät. Harjapaneelit antavat paljon paremman suojan arvokkaille tuotteillesi kuin erilaiset suojamatot tai kumituet.

Mink Care-System® muodostuu vakiomittaisista harjapaneeleista, joilla voit helposti kattaa laajemmankin kokonaisuuden. Paneelien vakiomitta on 500 x 100 mm ja ne toimitetaan 20 kpl paketeissa, joista muodostuu 1 m2 kattava harjapeti.

Mink Care-System® -harjaelementin painonkestoa voidaan säädellä harjasten tiheydellä, pituudella ja paksuudella. Näin saavutetaan jopa <10 - 700 kg / m2 elementin liikkuvan kuorman kesto. Voit myös sekoittaa samaan harjapetiin eri painoluokan elementtejä.

Mink Care-System® -elementeistä koottua harjapetiä on helppo huoltaa vaihtamalla yksittäinen vahingoittunut elementti.

Elementtejä on saatavilla myös staattista sähköä johtavilla rungoilla ja harjaksilla - tällöin ne soveltuvat käytettäviksi ESD-suojaukseen EPA-alueilla.

Kysy lisää: Kimmo Saarelainen, puh. 019 87 111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat