Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Korkealaatuinen Purex-suodatinimuri hammashoitoon ja vastaaviin kohteisiin.

Covid-19 on pakottanut myös hoitoalan tarkistamaan työtapojaan turvallisemmiksi. Tämä on erityisen tärkeää hammashoidossa, koska Covid-19- ja muut sen kaltaiset virukset leviävät yleensä sylkipisaroiden välityksellä. Aerosolina ilman välityksellä leviävät sylkipisarat saattavat levittää virusta lähellä olevien ihmisten lisäksi myös hoitovälineisiin.

HEPA-suodatus on monien vuosien ajan osoittautunut tehokkaaksi ratkaisuksi virusten suodattamiseen tilassa. Purex:in uusi DentalEX-suodatinimuri on suunniteltu erityisesti hammashoidon vastaanottotiloihin, ilman välityksellä kulkeutuvien aerosolipartikkelien talteenottoon ja suodatukseen. Tällä menetelmällä voidaan lisätä turvallisuutta hoitopisteessä. Monipuolisesti säädettävällä varrella imupiste on helppo kohdentaa haluttuun paikkaan hoitotilassa. Korkealaatuiset ja luotettavat Purex-yksiköt on suunniteltu ja valmistettu Iso-Britanniassa.

Katso tarkemmat tiedot esitteestä.

Kysy lisää Purex-suodatinimurista: Juha Lae, puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat