Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Staattisen sähkön hallintajärjestelmä IQ Easy.

Hollantilaisen Simcon IQ Easy -alustan ydin on Manager IQ Easy. Se koostuu ohjausyksiköstä jossa on seitsemän tuuman nestekidenäyttö, se tarjoaa tietoa kaikista kytketyistä laitteista ja helpottaa tilan ja parametrien muuttamista ja valvontaa. Jopa kuusi IQ-laitetta voidaan liittää suoraan Manager Easy IQ -yksikköön, 24 V DC:n virranjakelu ohjataan Managerin kautta joten mitään ylimääräisiä kaapeleita ei tarvita. Keskusyksikkö on saatavana joko 230 VAC tai 24 VDC käyttöjännitteellä.

IQ Easy -laajennusrasian avulla voidaan lisätä järjestelmään toiset kuusi laitetta, maksimimäärä on 30 laitetta (ohjausyksikkö + 4 laajennusrasiaa). Liitännät löytyvät myös eri väyliin, Ethernet, Modbus, ym.

IQ Easy -keskusyksikköön voidaan liittää esimerkiksi mittakisko joka mittaa kohteen ionitasapainoa ja antaa tästä tiedon keskusyksikölle, tieto jatkuu ionisointikiskolle joka antaa optimaalisen määrän joko positiivisia tai negatiivisia ioneita kohteen neutralointiin. Yksikkö kerää dataa ja siitä saa esim. raportin staattisen sähkön määrästä sekä erilaisia hälytyksiä. Myös varaajalaitteita ja -kiskoja voidaan liittää tähän järjestelmään, staattisen sähkön lisääminen tiettyyn paikkaan mahdollistaa esim. tuotteiden paikallaanpysymisen tai helpomman käsittelyn.

Kysy lisätietoja: Juha Lae, puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat