uutuudet yla

Tuoteuutisia

Japanilainen Panasonic valmistaa erittäin pienikokoisia ionisaattoreita staattisen sähkön poistamiseen.

Ionisaattorien toiminta perustuu suurtaajuiseen AC-jännitteeseen. Tekniikka mahdollistaa erittäin nopeat purkausajat (< 2 s) ja erinomaisen tasapainon (± 15 V).

Panasonic ER-VS- ja ERVW-ionisaattorit

Paineilmaverkkoon kytkettävät ER-VS ja ERVW ionisaattorit tarvitsevat toimiakseen 24 V DC-jännitteen. Siksi Panasonic-ionisaattori on helppo sijoittaa vaikka tuotantokoneen sisälle. Ionisoitu paineilma voidaan suunnata tarkasti haluttuun kohtaa käyttäen erilaisia suuttimia. Ionisointi voidaan kytkeä päälle/pois ulkoisella ohjauksella. Tämä vähentää laitteen huoltotarvetta sekä pidentää huomattavasti sen käyttöikää. Ionisaattorin diagnostiikka ilmoittaa automaattisesti likaantuneesta ionisointineulasta tai muusta toimintahäiriöistä. ERVS02 on ionisaattori, johon voidaan liittää useita erilaisia suuttimia: suihkusuutin, verhosuutin, muotosuutin tai letkusuutin.

ERVW-ionisaattoreita on helppo kytkeä sarjaan läpikytkettävän jännitesyötön ja paineilman avulla. Ionisointi toimii erittäin pienellä ilmamäärällä, jolloin käyttökustannukset pysyvät alhaisina. Kaksi erillistä suutinta on suunnattavissa erikseen. Virrankulutus 120 mA. Mallissa ERVW10 on puhdastiloihin soveltuvat Silicon (piikarbidi) -neulat.

Panasonic ER-Q -puhallinionisaattori

ER-Q -sarjan puhallinionisaattori on erittäin pienikokoinen (60x65x33 mm) joten se soveltuu ahtaisiinkin paikkoihin, esimerkiksi tuotantokoneen sisään. Korkean taajuuden AC-menetelmällä ja "Sirocco-tuulettimella" ER-Q-ionisaattori voi poistaa sähköstaattisen varauksen myös hitaalla puhalluksella. ER-Q -ionisaattorit eivät vaadi paineilmaa eivätkä tilaa vieviä tai huoltoa vaativia letkuasennuksia laitteiden sisälle.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat