Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Simco-ION on julkaissut uuden SENSOR IQ EASY 2.0 EX -anturijärjestelmän,

jolla voidaan mitata staattista varausta EX-alueella. Simcon IQ Easy -alustaan liitettävä anturi mittaa radan sähköstaattista varausta vaarallisessa ympäristössä (ATEX). Sensor IQ Easy 2.0 EX on tankotyyppinen laite, joka voi sisältää jopa 8 anturisegmenttiä. Jokainen anturisegmentti voidaan sijoittaa strategiseen paikkaan radan poikki sähköstaattisen varauksen tarkkailemiseksi. Kunkin anturipään tiedot välitetään Manager IQ Easy -keskusyksikölle ja tallennetaan prosessin valvontaa varten. Varoitukset ja hälytykset voidaan asettaa varoittamaan käyttäjiä tilanteesta, joka voi muuttua kriittiseksi. Kiskojen pituus alkaen 290 mm aina yli 6 metriin saakka. Lisätietoja tästä.

Tätä järjestelmää saa toki myös normaaleihin tiloihin (ei ATEX), Simcon ohjelmistossa se on ollut jo kauan mutta nyt julkaistu EX-malli on laatuaan ensimmäisiä maailmassa. Simcon IQ Easy -alustaan voi antureiden lisäksi liittää ionisaattoreita (normaali tai EX-malli) sekä muita laitteita. Katso lisätietoja järjestelmästä. 

Kysy lisää: Juha Lae, puh. 01987111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat