uutuudet yla

Tuoteuutisia

Simcon VicinION neutraloi staattisen sähkön tehokkaasti lähietäisyydeltä!

VicinION-ionisaattorisauva sopii erinomaisesti koneisiin ja prosesseihin, joissa etäisyys ionisoitavaan kohteeseen on lyhyt. Esimerkkinä toimistokoneet, tulostimet, pakkauskoneet, muovin- tai paperinkäsittelykoneet ym. VicinION toimii ainutlaatuisella patentoidulla korkean taajuuden tekniikalla, joka on hyvin tehokas tapa neutraloida staattinen sähkö lähietäisyydeltä. VicinION-tanko korvaa myös vanhemman tekniikan ionisointikiskot: suurikokoisia korkeajänniteteholähteitä tai jäykkiä kaapeleita ei enää tarvita. 

VicinION toimii tehokkaimmin 5 - 75 mm etäisyydellä neutraloitavasta materiaalista. Lähettimen tapit on sijoitettu lähelle toisiaan, jolloin saadaan tasaisesti jakautunut ionisaatio.

VicinION-laitteen asennus on helppoa M5-liukupulteilla. Siinä on myös patentoitu automaattinen ionitasapainon säätö, joten se soveltuu myös kriittisiin kohteisiin herkille materiaaleille. Sauvan pienin pituus on 224 mm (tehollinen pituus), kotelon pituus puolestaan 263 mm. Sauvaa on saatavana 17,5 mm:n välein ylöspäin aina 1000 mm saakka.

Ionisaation emitterit on valmistettu kestävästä volframista ja ne on muotoiltu maksimaalisen tehokkuuden ja pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. 24 V:n tasavirta kytketään VicinION-laitteeseen 5-napaisella M8-liittimellä. Liittimessä on myös kaksi nastaa valvontasignaalia varten ja monivärinen LED, joka antaa tilatiedot toiminnasta.

Lue tarkemmat tuotetiedot.

Lisätietoja: Juha Lae, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 87111

Tuotteet

Perel Oy maksutavat