uutuudet yla

Tuoteuutisia

Suomessa kehitetty ja rakennettu, mittaustulokset tallentava testausasema

on koottu saksalaisen Warmbier PGT120-testerin ympärille. Järjestelmä koostuu yhdestä tai useammasta testausasemasta ja monikielisestä serveriohjelmistosta. Se mahdollistaa ESD-mittaustulosten keskitetyn seurannan ja hallinnan ja helpottaa ESD-vastuuhenkilöiden työtä.

Testausasema sisältää 10,1” kosketusnäyttötietokoneen, joka kommunikoi LAN-verkon kautta serveriohjelmiston kanssa. Myös erilaiset pilviratkaisut tai yksittäiset tietokoneet voivat toimia ohjelmiston alustana. Ohjelmisto hallitsee käytännössä rajattoman määrä testausasemia.

Työntekijät lisätään järjestelmään massana Excel-tiedostosta. Ohjelmiston joustava rakenne sallii lisätä uuden työntekijän tai vierailijan nimen järjestelmään myös testausasemalta käsin. Henkilöntunnistus tapahtuu RFID/NFC-lukijalla. Lisävarusteena laitteeseen voidaan asentaa myös viivakoodilukija (1D, 2D, 3D tai QR).

Mittaustilanteessa suoritetaan automaattisesti ennakkoon määritellyt mittaukset. Vaihtoehtoisesti testaaja voi itse valita mitataanko pelkkä ranneke, jalkineet vai molemmat. Ohjelmisto tallentaa jokaisesta mittauksesta muistiin PASS/FAIL -tiedon lisäksi mitatut resistanssiarvot, kellonajan, päivämäärän ja vallitsevan ilman kosteuden sekä lämpötilan. Mittaustulosten tarkastelu jälkikäteen on erittäin helppoa erilaisten suodatusten avulla. Suodatuksilla voidaan rajata näkymät nimen-, päivämäärän-, osaston- tai vaikkapa PASS/FAIL -tietojen mukaan. Järjestelmä sallii testausasemakohtaisten raja-arvojen ja mittaustapojen asettelut. Testausasemalla voidaan ohjata myös ulkoista porttia tai sähkölukkoa.

Kysy lisää ja pyydä laite-esittely!

Lisätietoja ESD-suojauksesta:
Kimmo Saarelainen, puh. 019 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat