Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Perel Oy on saanut edustukseensa Milestone AV Technologiesin tuotteet.

Milestonen tuotemerkkejä ovat Chief-monitori- ja projektoritelineet sekä Da-Lite -valkokankaat. Molemmat ovat erittäin laadukkaita USA:laisia tuotemerkkejä. Tuotteet testataan nelinkertaisella kuormituksella verrattuna luvattuihin kantavuuksiin ja tuotteilla on kymmenen vuoden takuu!
 
Chief-tuotevalikoimaan kuuluu monitoritelineitä lähes kaikkiin mahdollisiin asennustarpeisiin: pöytäkiinnitys, seinäkiinnitys sekä lattia- ja kattoasennus. Telineitä on saatavilla aina yhden monitorin telineestä jopa yhdeksän monitorin monitoriseiniin asti.
 
Toimitusajat Hollannissa sijaitsevasta Euroopan keskusvarastosta ovat noin viikon. Suosituimpia tuotteita löytyy myös suoraan Perelin Hyvinkään varastosta, josta voimme luvata toimituksen jopa seuraavaksi päiväksi.

Kysy lisää: Kari Kukkonen, puh. (019) 87 111.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat