Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Maavastusmittaukset ovat tärkeitä maadoituksen toimivuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.

Suurjännitepylvään maadoituskuparin mittauksissa ukkosjohtimet aiheuttavat kuitenkin haasteita mittauksiin. Miten voisimme toteuttaa mittaukset ilman ukkosjohtimien vaikutusta? Me Pereliläiset elämme ratkaisuista, ja se meillä on tälläkin kertaa tarjota.

Perel ei kuitenkaan voi tarjota ratkaisuja ilman tuotteita. Perel on profiloitunut mittalaitemarkkinoilla asiantuntevana luotettavien ja innovatiivisten brändien maahantuojana. Kiitos päämiehemme Metrelin tuotekehityksen, meillä on nyt tarjota maavastusmittari, jolla voidaan eliminoida ukkosjohtimien vaikutus mittauksista.

MI 3290 -mallin toiminnallisuudet eivät kuitenkaan tähän rajoitu. Käyttäjä voi valita eri menetelmien välillä perinteisestä 3-napaisesta maadoitusresistanssimittauksesta aina yhden tai neljän pihdin menetelmän käyttöön pylväiden mittauksessa. Käytössäsi on eri taajuusmenetelmiä: yksittäistaajuus tai taajuusalue 55 Hz:stä 15 kHz:in, HF-menetelmä 25 kHz:lla sekä impulssimenetelmä, joka simuloi salamaniskua. Laitteella voidaan myös suorittaa perinteiset maaperän ominaisvastusmittaukset hyödyntäen Wennerin tai Schlumbergin metodeja. Laite on suunniteltu kokonaisvaltaiseksi ratkaisuksi maadoitusresistanssin ja maan potentiaalin mittauksiin. Laitteesta on saatavilla eri versioita – juuri sinun tarvitsemillasi toiminnoilla.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista: Jarmo Korpilahti, puh. 019 8711 733, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

metrel mi 3290 ja kaavio

Tuotteet

Perel Oy maksutavat