Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Ilmalinjojen monitorointi ennakoivana kunnonvalvontana

Haluaisitko olla paremmin selvillä verkkosi nykytilasta? Hyvä. Nyt siihen on ratkaisu. Megger Grid Analytics (MGA) tarjoaa verkon näkyvyyttä älysensorijärjestelmällä. MGA:n ratkaisuilla voidaan ennakoida verkon vikoja, vähentää keskeytysten määrää (SAIFI), lyhentää vikojen kestoa (SAIDI) ja paikantaa vikoja.

Megger Grid Analytics

Metrysense 5000 älysensorit soveltuvat 4-140 kV jännitealueelle. Sensoreilla voidaan mitata online-monitorointina jännitettä, virtaa, aktiivista ja reaktiivista energiaa, aaltomuotoa sekä sähkönlaadun suureita, kuten tehokerroin, vaihekulma, nollasekvenssi, harmoniset yliaallot sekä transientit.

Tiedonsiirto antureiden välillä tapahtuu langattomasti IPv6 mesh radio -protokollan ansiosta. Tietoa voidaan lisäksi siirtää matkapuhelinverkon (2G, 3G ja 4G) avulla. Antureiden välinen tiedonsiirto onnistuu 10 km asti, mutta välimatkaa voidaan kasvattaa kymmeniin kilometreihin korkean voimakkuuden antenneilla. Analysointisoftana toimii Metryview. Järjestelmä on myös SCADA-integroitavissa.

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
Puh. 019 87111

Tuotteet

Perel Oy maksutavat