Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Energiankulutuksen mittaaminen

Kaikki tarpeellinen löytyy Perelistä!

Kun kyse on energian mittaamisesta, puhelinluettelosta kannattaa etsiä numero, joka johtaa Pereliin (= 019 87111). Valikoimastamme löytyy Metrelin, Rishabhin ja Sacin mittalaitteita erilaisiin sähköenergian ja sähkönlaadun mittaussovelluksiin. Ratkaisut voidaan karkeasti jakaa kahteen luokkaan: 1) liikuteltavat mittalaitteet sekä 2) kiinteään asennukseen tarkoitetut mittarit.

Mittausmenetelmä 1: Kohteesta kohteeseen

Metrel on Suomessa hyvin tunnettu brändi. Metrelin erinomaiset energia-analysaattorit tarjoavat entistä tehokkaampia tapoja mitata energiaa ja sähkönlaatua. Oli kyseessä sitten kompensoinnin toiminnan tarkastaminen, sähkönlaadun mittaukset, energian seuranta, kulutusmittarin toiminnan tarkastaminen tai aurinkosähköjärjestelmän hyötysuhteen mittaus, Metrelillä on ratkaisu olemassa. Metrelin energia-analysaattorit on suunniteltu helposti liikuteltaviksi, mutta kuitenkin niin, että pidemmätkin mittaukset onnistuvat muistin ansiosta erinomaisesti. Jätä siis laite kohteeseen, tule myöhemmin takaisin, analysoi data Metrelin ilmaisella softalla ja siirry seuraavaan kohteeseen. Metreliltä löytyy eri ominaisuuksilla varustettuja laitteita eri mittaussovelluksiin. Tärkeintä mittalaitteen valinnassa on arvioida tämänhetkisten mittaustarpeiden ohella myös tulevaisuuden suunnitelmat ja mahdolliset mittaussovellusten laajennukset. Autamme valinnassa mielellämme!

Mittausmenetelmä 2: Kiinteä asennus

Rishabhin virtamuuntajat ovat monelle ennestään tuttuja. Rishabhin monitoimimittari/energiamittaripuoli on kuitenkin vasta valtaamassa energiamittarimarkkinoita. Rishabh tarjoaa erittäin edullisia ratkaisuja energianmittaukseen ja sähkönlaadun seurantaan. Rishabhilta löytyy monipuolinen mallisto monitoimimittareita, parhaimmillaan jopa sadan eri parametrin mittaamiseen. Mallistossa on pääosin virtamuuntajamittaukseen suunniteltuja malleja, mutta myös malleja suoraan mittaukseen. Malleja löytyy paneeliasenteisina sekä DIN-kiskoasenteisina. Väyläliitännöistä on saatavilla RS-485, Ethernet sekä GSM. Modbus/Modbus TCP/IP -yhteensopivia malleja on siis saatavilla. Lisäksi GSM-mahdollistaa etäluennan. Rele-/pulssilähtöjä ja dataloggausoptiot ovat myös saatavilla. Malleja löytyy perus LCD-näytöstä kosketusnäyttöihin. Valinta on sinun. Edulliseen hintaan, erittäin hyviä mittareita. Kuulostaa samalta kuin se sähköposti, jossa kerrotaan, että kaukainen sukulaisesi etsii perillistä. Me emme kuitenkaan laita sinulle linkkiä, jossa pyydetään pankkitunnuksiasi.

Sacin energiamittarit täydentävät energiamittarivalikoimaa tarjoamalla ratkaisut myös IoT-käyttöön. Saci tarjoaa ratkaisuja LoRa-tiedonsiirrolla. Lisäksi Sacilta löytyy Rogowski-kelojen kanssa yhteensopivia mittareita. Mikä hienointa, kaikki on saatavilla samasta osoitteesta. Kaikki tiet vievät Roomaan, mutta kaikki ratkaisut löytyvät Perelistä. Kannattaa siis kuitenkin etsiä se oikea tienviitta!

Etsitään sinulle sopiva ratkaisu yhdessä!
Kysy lisää:

Aleksi Haverila     Aleksi Haverila, puh. 019 8711 424, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat