Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Kaapelin mittaus

Markkinoiden monipuolisin ja laadukkain portfolio kaapelin mittauksiin.

Tunnetut oranssit Seban kaapelisegmentin mittalaitteet ovat vähitellen vuosien saatossa saaneet Meggerille tyypillisiä värejä pintaan. Vaikka Meggerillä on edelleen portfoliossa oransseja laitteita, kuten kestohitti vaippavianhakulaite MFM-10, on suunta selkeä. Värin muuttuessa myös koko portfolio jatkaa kehittymistään. Kehitystyötä tehdään, loistavia laitteita saadaan aikaan ja asiakkaan tarpeisiin vastataan. Siinä tiivistettynä se, mitä Megger on. Jatkuva kehitys yhdistettynä täsmällisiin yrityshankintoihin vahvistaa Meggerin identiteettiä markkinan vahvimpana toimijana. Portfolio kasvaa ja kehittyy.

Entisen Seban kaapelipuoli on täysissä voimissaan Baunachissa, josta pääosa Meggerin kaapelisegmentin laitteista edelleen tulee. ”Meggerit” eli eristysvastusmittarit on sen sijaan valmistettu aina Meggerin synnyinmaassa Doverin tehtaalla. Myös TDR-tutkat valmistetaan Doverissa. Valley Forgessa valmistetaan valtaisassa suosiossa vellonut EZ Thumb sekä isoveljensä Smart Thumb. Valley Forge vastaa siis nykyisin pääosin PJ-puolen vianhakulaitteista. Tässä piilee Meggerin vahvuus. Laaja-alaista osaamista, johon vastuut on jaoteltu vahvuusalueita ja resursseja tarkastellen.

Meggerillä on tällä erää markkinoiden monipuolisin ja laadukkain portfolio kaapelin mittauksiin. Portfoliosta löytyy kaapelinhakulaitteita, -identifiointilaitteita, eristysvastusmittareita, vianhakulaitteita, häviökerroinmittalaitteita, VLF-testereitä, osittaispurkausmittalaitteita sekä käyttäjäkohtaisesti integroituja pakettiautokokonaisuuksia. Näille kaikille vielä useita eri vaihtoehtoja. Löytyy patentoituja jännitteen aaltomuotoja osittaispurkausmittauksiin, löytyy markkinoiden ainut täysin yhteen yksikköön integroitu kaapelin vianhakulaite STX40 (katso lyhyt esittelyvideo STX40:stä), jne. Megger ei ole ainoastaan laadukkain vaan myös monipuolisin.

Miksi Megger? Koska et tarvitse muita.

Ota yhteyttä: Aleksi Haverila, puh. 019 8711 424, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat