Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Pienikokoinen lämpökameratabletti Hikmicro Pocket2 tarjoaa merkittävän määrän ominaisuuksia.

Tablettimallisessa lämpökamerassa on lämpökuvan lisäksi optinen moduuli (8 MP). Lämpökuvan IR-resoluutiokaan ei jätä kylmäksi, ainakaan lämmintä kohtaa – IR-resoluutio on nimittäin peräti 256x192 pikseliä (49152 pikseliä). Kuvatyyppejä, lukuisten väripalettien lisäksi, löytyy neljä: lämpö, fuusio, kuva kuvassa sekä optinen kuva. Kuvatyyppejä ja asetuksia säädät tietenkin näppärästi kosketusnäytöllä. Laitteen laaja mittausalue -20 °C ... 400 °C pitää huolen siitä, että tämä taskuraketti soveltuu erilaisiin kohteisiin. Pocket2 -mallin lämpöherkkyys on 0,04 °C ja kuvataajuus 25 Hz. Kuvataajuus mahdollistaa selkeiden videoiden tallentamisen. Kuviin/videoihin on mahdollista myös tallentaa omia muistiinpanoja niin äänimerkein kuin tekstin muodossakin. Laitteessa on sisäänrakennettu 16 GB muistikortti ja sen akun kesto jatkuvassa käytössä on 4 tuntia.

Hikmicron ilmainen analysointityökalu, Hikmicro Analyzer, mahdollistaa lämpökuvien raportoimisen. Hikmicron lämpökamerat tallentavat kuvat muodossa, jossa jokaisen pisteen erillinen lämpötila on tarkasteltavissa jälkikäteen. Analysointityökalussa näet hiirtä liikuttamalla kursorin osoittaman pisteen lämpötilan. Tämä toiminto mahdollistaan erilaisten kohdealueiden lisäämisen ja raportoinnin jälkikäteen, vaikka tietty rajaus olisi unohtunut tehdä kuvausvaiheessa. Lämpötilan skaalauksen avulla muutat myös lämpökuvan kontrastia analysointityökalussa. Raportointityökalusta löytyy valmiita raporttipohjia, mutta myös oman raporttipohjan luominen on mahdollista. Kuvaa, analysoi ja raportoi – taskusta tuloksiin.

Tervetuloa tulevaisuuteen – me tarjoamme sen sinulle!

Kysy tarjousta tai lisätietoa: Aleksi Haverila, puh. 019 8711 424, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat