Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Megger Baker ADX moottoritesteri

Megger Baker ADX on innovatiivinen ratkaisu moottorin testaukseen

nykyajan vaativissa työolosuhteissa. ADX on helposti päivitettävissä LAN- tai WiFi-yhteyttä hyödyntäen. Suuri 10,4 tuuman kosketusnäyttö on kestävä ja valoisa.

ADX täyttää IEC61010-turvallisuusvaatimukset. Hyvän testauslaitteen perusvaatimus on optimaalinen mittausjohtosarja. Laitteessa on irrotettavat Kelvin-mittausjohdot (HV/LV). Johtoja on saatavana yksittäin tai setteinä, joten vaurioituneet johdot voidaan vaihtaa kentällä lähettämättä laitteita pois – näin säästät aikaa ja rahaa.

Sisäisen akun avulla ADX voidaan siirtää ilman, että sitä tarvitsee sammuttaa ja käynnistää uudelleen jokaista uutta sijaintia varten.

ADX-perheeseen kuuluu malleja, jotka on suunniteltu suorittamaan testejä 15 kV:n jännitteisiin asti. Viisi päävaihtoehtoa ovat 4 kV, 6 kV, 12 kV, 15 kV ja 15 kV-A (Armature). Yhdistä ADX PPX:ään lisätäksesi testijännitteitä jopa 40 kV:iin korkeajännitelaitteiden testaamista varten.

 

 

Saatavilla olevat ADX-testit sisältävät:

- Käämityksen resistanssi
- Induktanssi
- Kapasitanssi
- Eristysvastus (IR)
- Dielektrinen absorptio (DA)
- Polarisaatioindeksi (PI)
- DC HiPot (vakio)
- DC HiPot (askeljännite)
- DC HiPot (jatkuva ramppi)
- Ylijänniteanalyysi EAR+™:lla
- Osittaispurkaukset ylijännitteessä

Kysy lisää: Jarno Turtiainen, puh. 019-8711 420, jarno.turtiainen (at) perel.fi

Tuotteet

Perel Oy maksutavat