Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Lepaa 22 -tapahtumassa Onsetin sademääräanturi sai Uutuustuote-palkinnon.

Perel Oy osallistui elokuussa puutarha- ja viheralan Lepaa 22 -tapahtumaan, jonka eräs vanhempi osastollamme vieraillut herrasmies nimesi ”puutarhurin pyhiinvaelluskohteeksi”. Paikalla oli lukuisia viheralan ammattilaisia, jotka olivat kiinnostuneita muun muassa tarkasta systemaattisesta tiedonkeruusta. Heihin voidaan mukaanlukea myös Lepaan näyttelyjärjestäjät, jotka jakoivatkin tunnustusta osastollamme esillä olleelle Onsetin sademääräanturille RX2100, myöntämällä sille näyttelyn Uutuustuote-palkinnon.

Kunniaa saanut sademääräanturi oli yhdistettynä sääasemaan. Aurinkopaneelikäyttöinen mikroasema RX2100 on jo itsessään varsin esteettinen näky, mutta yhdistettynä käyttökohteen mukaisiin telineisiin yhdessä sademääräanturin ja säteilysuojan kanssa kyseessä on jopa majesteettinen ilmestys.

RX2100-asemaan voi yhdistää peräti 50 anturia, joista voi lukea datan niin reaaliajassa kuin jälkeenpäinkin. Asema mahdollistaa täysin tiedonkeruun automatisoinnin: käyttäjä voi itse määritellä haluamansa loggausintervallin ja asettaa hälytysraja-arvot. Anturin ja aseman välillä voi esteettömässä ympäristössä olla jopa 500 metriä. Kun jokainen anturi toimii vielä toistimena ja antureita voi olla sarjassa viisi, on mahdollista mitata peräti 2,5 kilometrin matka valittuihin suuntiin asemalta!

Erilaisia antureita - joista kunniaa saanut sademääräanturi on vain jäävuoren huippu - Onsetilla on tarjolla huomattava määrä. Tartu siis sinäkin tiedonkeruun nykyaikaan ja ota yhteyttä Joni Järvenpäähän; keksitään yhdessä juuri sinulle oikea ratkaisu!

Ota yhteyttä: Joni Järvenpää, puh. 01987111.

Kuvassa Perelin Aleksi Haverila sekä Onsetin sääasemaan yhdistetty sademääräanturi RX2100.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat