Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

MI-3109 PS Pro Set -demovideo on julkaistu!

Katso videolta miten Metrelin MI-3109 PS Pro Set -aurinkopaneelitesteri toimii käytännössä. Videon alussa käydään läpi mitä paketista löytyy ja lopussa suoritetaan mittaus testerillä havainnollisesti paikan päällä, alusta loppuun.

Metrel MI 3109 EurotestPV Lite MI-3109 PV Lite testeri on suunniteltu aurinkopaneelien DC-puolen testauksiin. Testeri soveltuu niin käyttöönottomittauksiin, kuin myös aurinkopaneelien kunnonvalvontaan. Testerillä pystyt tarkastelemaan myös kohteen DC- sekä AC-puolen välistä hyötysuhdetta. Mittarilla testaat vaadittavien PE-johtimen jatkuvuuden sekä asennuksen eristysvastusmittauksen lisäksi myös paneelien I-U ominaiskäyrän sekä laskennalliset STC (Standard Test Conditions) arvot.

Tuetut mittaukset: •
Eristysvastusmittaus 50 V, 100 V, 250 V, 500 V ja 1 kV •
PE johtimen jatkuvuusmittaus 200 mA ja 7 mA •
Avoimen piirin jännite Uoc ja oikosulkuvirta Isc •
I - U ominaiskäyrä •
Jännite, virta ja teho •
Säteilyn voimakkuus kW/m2 •
Paneelin lämpötila •
Invertterin hyötysuhde

Vakiovarusteet:
Kuljetuslaukku, PV testijohto 3 X 1,5m, jatkuvuustestijohto 2 X 1,5 m, mittapäät, hauenleuat, PV MC3/4 uros/naaras liittimet, AC/DC virtapihti, laturi, 6 NiMH AA paristot, USB ja RS232 kaapelit, PC-ohjelma Eurolink Pro,  A1384 kytkentäkaapeli, A1378 etälukuyksikkö säteilylle sekä lämpötilalle, A1400 lämpötila-anturi, A1427 referenssipaneeli säteilymittaukseen ja kalibrointitodistus.

Lue lisää aurinkopaneelitestereistämme.

Lisätietoja Metrelin MI-3109 PS Pro setistä sekä muistakin aurinkopaneelitestereistämme Joni Järvenpäältä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 01987111

 

Tuotteet

Perel Oy maksutavat