Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Energiatehokkuus ja uusiutuvan energian lisääminen

on ollut tavoitteena myös meillä Perel Groupissa, kun tornitalomme katolle Hyvinkäälle asennettiin jo muutama vuosi sitten 20 % energiastamme kattava 80 kWh älykäs aurinkovoimala.

Perel Oy myy myös itse mittalaitteita, joilla voidaan mitata aurinkovoimaloita ja auringon säteilyenergiaa ympäri Suomen.
Esimerkiksi:

- Megger PVM210 säteilyvoimakkuusmittalaite aurinkopaneeleiden asennuksen avuksi: paikannus ja optimaalinen tulokulma

- Megger PVK 320 ja PVK 330 -mittaripaketit aurinkopaneeleiden asentajille (säteilymittari, yleismittari/virtapihti, mittajohdot, adapterit, kuljetuslaukku)

- Metrel MI-3108 Eurotest PV aurinkopaneeleiden käyttöönottomittauksiin ja kunnonvalvontaan

- Ott Hydrometin (Kipp & Zonen) auringon säteilyenergian mittalaitteet, joista uusimpina tulokkaina säänkestävä A-luokan pyranometri SMP12 (tarkat auringonsäteilyn mittaustulokset säästä riippumatta) sekä DustIQ, joka analysoi aurinkopaneelien puhdistustarvetta.

Lisätietoja aurinkopaneeleiden mittalaitteista antaa:
Joni Järvenpää, puh. 019 8711 414, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jarmo Korpilahti, puh. 019 8711 733, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Auringonsäteilyenergian mittalaitteista:
Juha Lae, puh. 019 8711 521, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat