Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Megger Baker MTR105:ssä on Megger-testereille ominaisia edistyksellisiä toimintoja, esim. eristysvastusmittaus (IR).

MTR105:ssä on Meggerin taattujen IR-testilaitetoimintojen lisäksi nelijohtiminen (DLRO, Kelvin) matalan resistanssin mittaus sekä induktanssi- ja kapasitanssimittaukset monipuoliseen moottorien testaukseen. Nämä toiminnot eivät aiemmin ole sisältyneet yhteen ja samaan, kädessä pidettävään laitteeseen.

Lisäksi laitteessa on lämpötilan mittaus ja kompensointi (infrapunatesteihin) sekä moottorin pyörimissuunnan ja syötön vaihekierron testit.

Nämä uudet testitoiminnot tekevät MTR105-laitteesta tositoimiin sopivan monipuolisen moottorien testauslaitteen. MTR105:ssa on lisäsuojaa tuova vankka valukuori, jonka IP54-kotelointiluokka takaa sääsuojauksen.

Katso lisätietoja verkkokaupastamme.

Kysy lisää: Jarno Turtiainen, puh. 019 87 111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat