Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Tulevaisuutemme on sähköinen!

SFE:n kattava suojavarustevalikoima kaikille sähköisiä kulkuneuvoja työssään käyttäville - nyt Perelistä!

Sähköautojen määrä on kasvanut maapallolla jo yli 8 miljoonaan. Kun tähän lisätään vielä rekat, bussit, trukit, golfautot, ym., akkuja ladataan ja puretaan jatkuvasti arkisissakin paikoissa. Sähköön ja sen käyttöön liittyy kuitenkin aina vaaransa: se on näkymätöntä, äänetöntä ja hajutonta, mutta väärin käsiteltynä vaarallista. Siksipä sähköautojen elinkaaren aikana tarvitaan monenlaisia suojavarusteita, vaikka työntekijöiltä ei asiantuntijuutta puuttuisikaan.

SFE tarjoaa kattavan tuotevalikoiman suojavarusteita sähköisten kulkuneuvojen kanssa työtä tekeville. Valikoimasta löydät esimerkiksi jännitetyökäsineet, eristävät matot, kiinnitysklipsit eristyslevyille sekä pelastussetin.

Viereisessä animoidussa kuvassa suojavarusteet on ohjeiden mukaisesti käytössä: hanskat kädessä, eristävä matto latauspisteellä ja pelastussetti seinällä. Näin ollen sähköisiin vaaroihin on varauduttu. Mekaanisiin vaaroihin ei kuitenkaan ole piirroskuvassa niin varauduttu, kun piikit on jätetty ylös, vaikka ne eivät ole käytössä eikä testissä. Voi sattua Juhaa leukaan, mikäli kyseinen sketsi on legendaarisesta Kummelista tuttu…

Tuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi luokan 0 jännitetyökäsineitä kuudessa eri koossa. Käsineille on saatavana myös säilytyslaatikoita läpinäkyvillä anti-UV -ikkunoilla sekä testeri käsineiden ilmatiiviyden testaamiseen. Luokan 0 eristäviä mattoja löytyy niin ikään eri kokoisia. Pienimmät matot ovat 0,6 x 0,6 m ja suurimmat 1 x 10 m.

Seinälle asennettavassa pelastussetissä on pelastussauva, kasvosuojus päänauhalla ja -suojalla, pieni eristävä matto (1 x 0,6 m), jännitetyökäsineet sekä suljettava seinälaatikko.

Selaa SFE:n laajaa valikoimaa verkkokaupassamme.

Lisätietoja asiantuntijaltamme: Jarno Turtiainen, puh. 019 8711 420, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

Tuotteet

Perel Oy maksutavat