Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Ammattikäyttöön suunnitellulla lämpökameralla vian määritys käy näppärästi.

Lämpökameran toiminta perustuu IR-teknologiaan ja on viimeisen päälle väline erityisesti lämpötilan mittaussovelluksiin. Lämpökameran IR-erotuskyky 384 x 288 (110 592 pikseliä) tuottaa loistavaa ja ennen kaikkea selkeää kuvaa. Lämpökameramoduulissa on manuaalinen polttopiste. Yhdessä optinen moduulin kanssa laitteella pystyy tuottamaan havainnollistavia kuvia niin, että vikapaikka on helppo tunnistaa jälkikäteenkin. Hikmicro Analyzerilla tuotettuun raporttiin saa kätevästi lämpökuvan ja optisen moduulin tuottavan kuvan vierekkäin.

Nyt kerron teille tositarinan Perel Oy:n sisältä:

Hikmicron lämpökameroita lähetettiin tietenkin demoksi meille tänne ja näin ollen pääsimme kokeilemaan laitteita. Kokeillessamme laitteita löysimme aurinkosähköjärjestelmästämme invertteristä kuumentuneen liittimen, jota ei siis koskaan olisi ilman lämpökameraa tullut huomattua. Epäilimme ensimmäisenä, että kyse olisi epäsymmetrisestä kuormasta ja näinpä haimme varastosta virtapihdit avuksi. Huomasimme kuitenkin, että kuormitukset olivat tasaiset ja eräs tuotepäälliköistä tajusi laittaa liitintä hieman tiukemmin kiinni ja kuinka ollakaan, lämpötilaero hävisi.

Kyseinen vika satuttiin havaitsemaan juuri tällä M30 lämpökameralla. Ohessa kuva vikatilanteen raportista. Eikö ole aika hyvä? Niinpä.

Irrotettava 64 GB Micro SD-muistikortti mahdollistaa muistin 120 000 kuvalle tai 56 tunnille videota. Tiedostomuotoina on kuville JPEG ja videolle MP4. Laitteen lämpökuvamoduulin kuvataajuus on 25 Hz ja sen polttopiste on manuaalinen. Optisen moduulin erotuskyky on 640 x 480 ja sen polttopiste on kiinteä. Laitteen näyttönä on erotuskyvyltään 640 x 480 pikseliä, 3,5” LCD-kosketusnäyttö. Väripaletteja on valittavissa useita: white hot, black hot, rainbow, ironbow, red hot, fusion ja rain. Digitaalisen zoomauksen vaihtoehtoina on 1x, 2x, 4x ja 8x. Kuvatiloja löytyy: lämpö, optinen, fuusio ja PIP (kuva kuvassa -toiminto). Kuva kuvassa toiminnossa lämpökuva on optisen kuvan päällä. Lämpötilan mittausalue on -20 - 550 °C. Toimintoina laitteessa on Wi-Fi ja HotSpot, jotka mahdollistavat mobiilisovelluksella Hikmicro Analyzer katsottavan reaaliaikaisen kuvan katsomisen esim. puhelimella, kun laitteet on yhdistetty samaan verkkoon, laserosoitin, LED-valo (70 lumenia), bluetooth sekä teksti- ja äänimerkit tallennuksiin. Laitteessa on lisäksi myös UVC-yhteyskäytäntö, jolla siirrät kuvan vaivattomasti esim. läppärille. Laitteen teholähteenä on 12 VDC / 1,5 A, 5 VDC / 2 A irrotettava ja ladattava litium-ioni-akku, joka mahdollistaa 5 tunnin jatkuvan käytön. Laitteen yhdistystapana on tietenkin USB-C. 

Kaikkiin Hikmicron lämpökameroihin on saatavilla ilmainen tietokonekäyttöinen softa Hikmicro Analyzer, jolla analysoit kuvia vielä tarkemmin ja voit tulostaa raportin mittauksesta. 

Tutustu myös muihin Hikmicron lämpökameroihin tai kysy suoraan myynnistämme:
Jarmo Korpilahti puh. 019 87111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tuotteet

Perel Oy maksutavat