Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Hikmicron lämpökameramoduuli puhelimeen

Hikmicron modernit ja erittäin pienikokoiset Mini ja Mini1

mahdollistavat lämpökuvien ottamisen älypuhelimella.

Android-puhelimeen USB-C:llä yhdistyvät moduulit on suunniteltu sähkölaitteiden ja LVI-järjestelmien vianmääritykseen. Yhdessä älypuhelinsovelluksen (Hikmicro Viewer) kanssa ne mahdollistavat lämpökuvien ottamisen älypuhelimen avulla. Erona klassisesti muotoiltuun lämpökameraan on siis se, että moduulissa ei ole näyttöä, vaan lähes jokaisen taskusta tai laukusta löytyvä älypuhelin toimii samalla myös lämpökameran näyttönä. Jos et kaipaa enää yhtään ainutta ylimääräistä laitetta viemään tilaa laukustasi, nämä ovat kuin tehty sinulle!

Mini ja Mini1 ovat ominaisuuksiltaan lähes identtisiä. Ainoat eroavaisuudet ovat moduulin väri, tarkkuus ja lämpötila-alue. Hieman tarkempi Mini kykenee mittaamaan kohteen lämpötilan 30 °C ... 45 °C ±0,5 °C:n tarkkuudella, kun taas muille lämpötiloille ja Mini1:lle tarkkuus on maks. (±2 °C, ±2%).

Tarkkuudet ovat valideja 60 sekunnin kuluttua päälle kytkennästä, kun ympäristön lämpötila on 15 °C ... 35 °C ja kohteen lämpötila on yli 0 °C.
Mitattavan kohteen lämpötila-alue on laajempi Mini1:ssa, jonka lämpötila-alue on -20 °C ... 350 °C, kun sen sijaan Mini:ssä vastaava on 5 °C ... 100 °C.

Molempien laitteiden IR-erotuskyky on 160 x 120 (19200 pikseliä) ja minimi tarkennusetäisyys 20 cm. Virran laitteet ottavat matkapuhelimesta. Laitteiden paino on ainoastaan 26 g. Hikmicro Viewerissä on mahdollista määrittää mittaustapojen esivalinnat (Hot Spot, 1 Point Preset, Area Preset, Off), väripaletit (Black Hot, White Hot, Red Hot, Rainbow, Ironbow, Fusion, Rain) ja ottaa kuvia (JPEG) ja videoita (MP4).

Tutustu myös muihin Hikmicron lämpökameroihin tai kysy suoraan myynnistämme:
Jarmo Korpilahti puh. 019 87111, jarmo.korpilahti (at) perel.fi.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat