Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Hikmicro M10 -lämpökamera

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ammattilaisen lämpökamera.

Hikmicro M10 on ns. välimallin versio Hikmicron lämpökameratuoteperheessä. Toiminnallisuuksiltaan M10 on lähestulkoon isoveljensä M30 veroinen, mutta tekniikassa on hieman säästetty. Näin on saatu aikaan toiminnallisuuksiltaan ammattikäyttöön erinomaisesti soveltuva laite, jonka hinta ei kuitenkaan ole harrastelijan kukkarollekkaan liikaa.

Kuten muissakin tuoteperheen laitteissa, laitteen tekniikka perustuu IR-teknologiaan ja soveltuu erityisesti lämpötilanmittaussovelluksiin. M10 on tuoteperheen edullisin laite, jossa on sekä optinen moduuli että mahdollisuus videokuvaan. Suurimpina eroina isoveljeen M30 on IR-erotuskyky, joka on M10:ssa 160x120 (19200 pikseliä) sekä muistikortin koko, joka on M10:ssa 16 GB. Tämä irrotettava Micro SD-muistikortti mahdollistaa muistin 30 000 kuvalle tai 10 tunnille videota. Tiedostomuotoina on kuville JPEG ja videolle MP4.

Laitteen lämpökuvamoduulin kuvataajuus on 25 Hz ja sen polttopiste on manuaalinen. Optisen moduulin erotuskyky on 640 x 480 pikseliä ja sen polttopiste on kiinteä. Laitteen näyttönä on erotuskyvyltään 640 x 480 pikseliä, 3,5” LCD-kosketusnäyttö. Väripaletteja on valittavissa useita: white hot, black hot, rainbow, ironbow, red hot, fusion ja rain. Digitaalisen zoomauksen vaihtoehtoina on 1x, 2x, 4x ja 8x. Kuvatiloja löytyy: lämpö, optinen, fuusio ja PIP (kuva kuvassa -toiminto). Kuva kuvassa toiminnossa lämpökuva on optisen kuvan päällä. Lämpötilan mittausalue on -20 - 550 °C. Toimintoina laitteessa on Wi-Fi ja HotSpot, jotka mahdollistavat mobiilisovelluksella Hikmicro Analyzer katsottavan reaaliaikaisen kuvan katsomisen esim. puhelimella, kun laitteet on yhdistetty samaan verkkoon, laserosoitin, LED-valo (70 lumenia), bluetooth sekä teksti- ja äänimerkit tallennuksiin. Laitteessa on lisäksi myös UVC-yhteyskäytäntö, jolla siirrät kuvan vaivattomasti esim. läppärille. Laitteen teholähteenä on 12 VDC / 1,5 A, 5 VDC / 2 A irrotettava ja ladattava litium-ioni-akku, joka mahdollistaa 5 tunnin jatkuvan käytön. Laitteen yhdistystapana on luonnollisesti USB-C.

Kaikkiin Hikmicron lämpökameroihin on saatavilla ilmainen tietokonekäyttöinen ohjelmisto, Hikmicro Analyzer, jolla analysoit kuvia vielä tarkemmin ja voit tulostaa raportin mittauksesta.

Muista tuoteperheen malleista voit lukea lisää verkkosivuiltamme, tai kysyä suoraan tuotepäällikkö Jarmo Korpilahdelta,
puh. 019 8711 733. S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat