Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Hikmicro G60 -lämpökamera

Lämpökameran toiminnallisuus ja teknologinen kyvykkyys ovat omaa luokkaansa.

Lämpökameran toiminta perustuu IR-teknologiaan ja laite on tarkoitettu erityisesti lämpötilanmittaussovelluksiin. IR-erotuskyky 640 x 512 (110 592 pikseliä) on vailla vertaansa. Kuvataajuus on 50 Hz, kun muiden tuoteperheen laitteiden kuvataajuus on 25 Hz. Polttopiste on valittavissa usealla eri tavalla. Saatavilla on jatkuva automaattinen tarkennus, automaattinen tarkennus, manuaalinen tarkennus sekä laser-avustettu tarkennus. G60:ssa on luonnollisesti myös optinen moduuli, jossa videokuvan erotuskyky on 640 x 480.

Näyttönä on 4,3” LCD-kosketusnäyttö, jonka erotuskyky on tuoteperheen paras 800 x 480 pikseliä. Väripaletistakin löytyy runsaasti värivaihtoehtoja: white hot, black hot, rainbow, ironbow, red hot, fusion ja rain. Digitaalisia zoomaus -optioita on neljä: 1x, 2x, 4x ja 8x. Myös kuvatiloja löytyy neljä: lämpö, optinen, fuusio sekä PIP (kuva kuvassa -toiminto). Viimeisessä eli PIP:ssä on yhdistettynä lämpökuva sekä optinen kuva.

Mittaus- ja analysointi-speksitkin ovat omaa luokkaansa. Kohteen lämpötilaa voi tarkastella välillä -20 - 650 °C. Tarkkuuskaan ei muille kalpene: maks. (±2 °C, ±2%). Irrotettava 64 GB Micro SD -muistikortti kykenee sisältämään 60 000 kuvaa tai 54 tuntia videota. Kuvien tiedostomuotona on BMP ja videoiden MP4.

Laitteessa on myös Wi-Fi sekä oma HotSpot, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen lämpötilanmittauksen tarkastelun Hikmicro Viewer -sovellusta apuna käyttäen myös esim. puhelinta käyttämällä, kun molemmat laitteet on yhdistetty samaan verkkoon. Laitteessa on myös bluetooth, joka mahdollistaa tilannekuviin tai videoihin sisällytetyn äänen kuuntelemisen ja tallentamisen. Laitteessa on myös UVC-yhteyskäytäntö, jolla saat kuvan siirrettyä vaivattomasti esimerkiksi läppärille. Laitteen tehonsyötöstä vastaa 12 VDC / 1,5 A, 5 VDC / 2 A irrotettava ja ladattava litium-ioni-akku. Laitteen akunkesto on jatkuvassa käytössä 4 tuntia.

Kaikkiin Hikmicron lämpökameroihin on saatavilla ilmainen tietokonekäyttöinen softa Hikmicro Analyzer, jolla analysoit kuvia vielä tarkemmin ja voit tulostaa raportin mittauksesta.

Lue lisää muista tuoteperheen malleista verkkosivuiltamme.

Kysy lisää: Jarmo Korpilahti, puh. 019 8711 733, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat