uutuudet yla

Tuoteuutisia

Hikmicron lämpökameratuoteperheen edullisin

lämpökamera perustuu IR-teknologiaan ja sen ehdoton vahvuus on pieni koko.

E1L on Hikmicron lämpökameratuoteperheen edullisin lämpökamera. Edullinen hinta ei kuitenkaan Hikmicron lämpökameroissa tarkoita sitä, etteikö laitetta voisi käyttää myös ammattitarkoituksessa. Helposti kuljetettavissa oleva kamera soveltuu loistavasti ammattilaisenkin nopeaan ja vaivattomaan vianmääritykseen.

Suurimpana erona hieman kalliimpaan laitteeseen B1L on Wi-Fin puute, jonka johdosta myöskään Hikmicro Viewer-sovellusta ei voida samalla tavalla hyödyntää. Samaten myöskään korkean lämpötilan hälytystä ja mahdollisuutta UVC-käyttöön ei ole. Liitäntätapana E1L käyttää micro-usb:ia ja kuvien tiedostomuotona JPEG:iä poiketen B1L.stä. Positiivisina eroina on kuitenkin mainittava pienempi minimitarkennusetäisyys, laserosoittimen olemassaolo sekä tallennusmediana toimiva irrotettava 8 GB Micro SD muistikortti, joka mahdollistaa jopa 150 000 kuvan tallennuskapasiteetin. Kuten B1L:ssä, E1L:n IR-erotuskyky on 160 x 120 (19200 pikseliä), kuvataajuus 25 Hz, näyttö 3,2” LCD, mitattavan kohteen lämpötila-alue -20 - +550 °C sekä virtalähde 3,7 VDC / 0,4 A ladattava litium-ioni -akku, joka mahdollistaa 8 tunnin jatkuvan käytön.

Kaikkiin Hikmicron lämpökameroihin on saatavilla ilmainen tietokonekäyttöinen softa Hikmicro Analyzer, jolla analysoit kuvia vielä tarkemmin ja voit tulostaa raportin mittauksesta.

Muista tuoteperheen malleista voit lukea lisää verkkosivuiltamme tai kysyä suoraan Jarmo Korpilahdelta p. 019 8711 733, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat