Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Pieni, mutta pippurinen Hikmicro B1L on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden aatelia.

Hikmicro on tehnyt loistavaa työtä priorisoidessaan speksejä eri käyttösovelluksiin. Näin on löydetty kustannustehokkaita ratkaisuja käyttäjille. Tämä näkyy nerokkaissa valinnoissa lämpökameramarkkinoilla – nykyään siis myös Suomessa.

Lämpökameran toiminta perustuu IR-teknologiaan ja on suunniteltu erityisesti lämpötilanmittaussovelluksiin. Laite soveltuu loistavasti nimenomaan nopeaan ja vaivattomaan vianmääritykseen. B1L:n lämpökameramoduulin IR-erotuskyky on 160 x 120 (19200 pikseliä). Pienikokoisen (n. 360 g) lämpökameran lämpökuvanäyttönä on 3,2” LCD. Lämpökamera kykenee mittaamaan lämpötiloja skaalalta -20 ... 550 °C. Laitteen muistina toimii 4 GB EMMC, joka mahdollistaa 30 000 kuvan tallennuskapasiteetin. Kuvien tiedostomuotona B1L käyttää bmp:tä, jossa on sisällytettynä tietenkin myös mittaustiedot. Laite tukee sekä Wi-Fi-, että WLAN Hotspot -yhteyksiä, jotka mahdollistavat laitteen käyttämisen myös mobiilisovelluksen, Hikmikro Viewerin avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että samassa verkossa olevalla laitteella voi tarkastella reaaliajassa lämpökameran kuvaa sekä napsia kuvia ja videoita suoraan esim. puhelimella. B1L mahdollistaa "täysihoidoksikin" tituleeratun G60:n ja M-sarjan lisäksi myös UVC-yhteiskäytön eli kuvan voi siirtää tietokoneelle reaaliajassa niin, että tietokone lukee lämpökameran kamerana eikä ainoastaan datana. Laitteen tehonsyötöstä vastaa 3,7 VDC / 0,4 A ladattava litium-ioni-akku, jonka ansiosta peräti 8 tunnin jatkuva käyttö on mahdollista. Laitteen liitäntätapana on moderni USB-C.

Kaikkiin Hikmicron lämpökameroihin on saatavilla ilmainen tietokonekäyttöinen softa, Hikmicro Analyzer, jolla kuvia voidaan analysoida vielä tarkemmin ja mittauksesta voidaan tulostaa raportti.

Niin uskomatonta kuin se onkin, on laitteen hinta on
vain 603,90 e.

Katso lisätietoa verkkosivuiltamme Hikmicro B1L:sta sekä
muista tuoteperheen malleista.

Kysy lisää: Jarmo Korpilahti, puh. 019 8711 733, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat