uutuudet yla

Tuoteuutisia

Uutta Perelissä: Hikmicron lämpökameraperhe!

Hikmicron lämpökamerasarjassa on viisi klassisesti muotoiltua, kädessä pidettävää lämpökameraa sekä kaksi nykyteknologiaan helposti integroituvaa taskukokoista älypuhelinmoduulia.

Hikmicron klassisesti muotoillut lämpökamerat on jaoteltu B, E, M ja G-sarjoihin, joista G-sarjan G60 tarjoaa toiminnallisuuksiltaan lähes täysihoidon. Täysihoidolle ei kuitenkaan ole tarvetta, jos ei syö lounasta. Näin ollen Hikmicro tarjoaakin loistavia malleja eri käyttökohteisiin – juuri sinun tarpeisiin ja vieläpä edulliseen hintaan. Hikmicron tuoteperhe voitaisiinkin kiteyttää seuraavasti: ”Maksat vain siitä, mitä tarvitset”. Hikmicron käsikäyttöisten lämpökameroiden toiminta perustuu IR-teknologiaan, jonka tarkkuus edullisimmassa malleissa on 19 200 pikseliä ja arvokkaammissa malleissa 110 592 pikseliä. Helppokäyttöisyyden ansiosta myös erilaisten toimintojen käyttöönotto on yksinkertaista eikä käyttökoulutukseen vierähdä turhaa aikaa.

Hikmicron älypuhelinmoduulit vastaavat tämän päivän vaatimuksiin – alati tehokkaampaa, vähemmän kuluttavaa ja ennen kaikkea helppoa. Moduulit ovat käytettävissä puhelimella applikaation (Hikmicro Viewer) kautta ja moduulin yhdistäminen puhelimeen tapahtuu tietenkin kokoajan yleistyvällä USB-C:llä. Sekä Mini että Mini1 mahdollistavat lämpökuvien ottamisen suoraan puhelimella. Otat vain moduulin puhelimen viereen taskuun mukaan, kävelet sähkölaitteen luo ja määrität vian. Helppoa!

Ilmaisella verkosta ladattavalla softalla (Hikmicro Analyzer) voit analysoida kuviasi helposti vain importtaamalla ne suoraan laitteesta tietokoneelle USB-johtoa hyödyntäen. Hiirtä liikuttamalla näet jokaisen kohdan tarkan erillisen lämpötilan vaivattomasti.

Eri mallien toiminnoista sekä tarkkuuksista voit lukea lisää verkkosivuiltamme.

Lisätietoja Jarmo Korpilahdelta puh. 019 87111, jarmo.korpilahti (at) perel.fi.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat