Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Uusi tositoimiin sopiva staattisten moottoreiden testauslaite

MTR105 käyttää Meggerin luotettavia eristysvastusmittauksia (IR) ja sisältää Megger-testereille ominaisia edistyksellisiä toimintoja.

IR-testitoimintojen lisäksi testerissä on nelijohtiminen (DLRO, Kelvin) matalan resistanssin mittaus sekä induktanssi- ja kapasitanssimittaukset. Näitä toimintoja ei aiemmin ole ollut saatavissa yhdessä ja samassa kädessä pidettävässä laitteessa.

MTR105-testerissä on myös lämpötilan mittaus ja kompensointi (infrapunatesteihin) sekä moottorin pyörimissuunnan ja syötön vaihekierron testit. Uusien testitoimintojensa ansiosta MTR105 on tositoimiin sopiva, monipuolinen kädessä pidettävä moottoritesteri. Lisäsuojaa säähän kuin säähän tuo vankka IP54-kotelointiluokan valukuori.

Lue lisää verkkokaupastamme.

Lisätietoja: Jarno Turtiainen, puh. 019 8711 420, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat