Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Megger TDS-NT on offline-mittauksiin tarkoitettu PD-mittausjärjestelmä.

 

PD (Partial Discharge) -mittalaitteet jakautuvat sekä käytön aikana tehtäviin (online), että jännitteettömän (offline) mittauskohteen mittauksiin. PD-laitteiden avulla mittauskohteen heikko-osa saadaan havaittua ja näin pystytään ennaltaehkäisemään verkossa tapahtuvia yllättäviä jakelunkeskeytyksiä.

TDS-NT on offline-mittauksiin tarkoitettu PD-mittausjärjestelmä, jota on saatavissa sekä 40 kV, että 60 kV järjestelminä. TDS-järjestelmillä pystyt tekemään samalla laitteistolla niin VLF-mittaukset, kuin osittaispurkausmittaukset. VLF-mittauksissa järjestelmä käyttää joko 0,1 Hz siniaaltoa tai 0,1 Hz CR-aaltoa (kosini-kanttiaalto). Osittaispurkausmittauksissa voidaan hyödyntää edellä mainittujen aaltomuotojen lisäksi myös vaimenevaa AC-aaltoa (DAC).

Raportointi tapahtuu Meggerin omassa PD-ohjelmistossa, jossa mitatut PD-pulssit pystytään paikallistamaan metrimääräisesti kaapelista. Näin pystytään helposti ennaltaehkäisemään yllättävät jakelunkeskeytykset, jotka voisivat johtua esimerkiksi ongelmista jatkoksissa, päätteissä tai kaapelin eristeen huonossa osassa.

TDS-NT -järjestelmän kanssa teet kunnonvalvontaa jakeluverkossa helposti ja vaivattomasti ja vältät yllättävät keskeytykset. Laitteistoja on saatavilla sekä Basic-versiona, että Plus-versiona suuremmalle kapasitanssille.

Lisätietoja TDS NT-60-B -mittausjärjestelmästä tästä linkistä.

Kysy lisää:
Joni Järvenpää, puh. 019 8711 414, joni.jarvenpaa (at) perel.fi

Tuotteet

Perel Oy maksutavat