Tuoteuutisia

 

Komponentit Valaistus Mittalaitteet Ergonomia ja valvomot ESD - Staattisen sähkön hallinta Elektroniikkatuotannon laitteet ja materiaalit Puhdastilat ja materiaalit 19" räkit, laitekaapit ja kotelot Merkintälaitteet Esitteet ja luettelot Uudet julkaisut

Meggerin uusi UHF PDD on käytönaikaiseen (on-line) osittaispurkausmittaukseen tarkoitettu

kädessä pidettävä mittalaite. Laitteella pystyt havaitsemaan sähköaseman eri komponenttien synnyttämät mahdolliset osittaispurkaukset ja näin välttämään yllättävät keskeytykset jakelussa. Mittalaite on suunniteltu laajan taajuusalueen ansiosta niin KJ-, kun SJ-asemillekin.

Laite on akkukäyttöinen ja kosketusnäyttöinen, joten mittaukset voidaan suorittaa helposti mittauskohteessa. Di-pole -antennin lisäksi asemille voidaan asentaa UHF-antureita, joita saadaan BNC-liittimellä kiinni itse mittalaitteeseen. Näin pystytään tekemään helposti esimerkiksi vaiheiden päätteiden välisiä vertailumittauksia.

Lisätietoja tästä linkistä.

PD (Partial Discharge) -mittalaitteet jakautuvat sekä käytön aikana tehtäviin mittauksiin (on-line), että jännitteettömän (off-line) mittauskohteen mittauksiin. PD-laitteiden avulla mittauskohteen heikko osa saadaan havaittua ja näin pystytään ennaltaehkäisemään verkossa tapahtuvia yllättäviä jakelunkeskeytyksiä.

Kysy lisää:
Joni Järvenpää, puh. 019 8711 414, joni.jarvenpaa (at) perel.fi

Tuotteet

Perel Oy maksutavat