DustIQ, puhdistustarpeen anturi

Uusi Kipp & Zonen DustIQ ilmaisee aurinkopaneelien puhdistustarpeen.

Paneelilasin likaantuminen on suurimpia ongelmia nopeasti kasvavilla aurinkoenergiamarkkinoilla: likaisen aurinkokennon tehokkuus kärsii ja suorituskyky pienenee.

Kipp & Zonen on kehittänyt uuden, yksinkertaisen ja erittäin kustannustehokkaan ratkaisun tämän ongelman analysointiin: ainutlaatuisen Optical Soiling Measurement (OSM) -tekniikan ansiosta DustIQ-paneeli voidaan helposti kiinnittää uusiin tai jo käytössä oleviin aurinkopaneeleihin ja integroida paneelien hallintajärjestelmiin. Yksikkö asennetaan PV-paneelin kehykseen eikä se tarvitse auringonvaloa toimiakseen. Se mittaa jatkuvasti lasin likaantumisen aiheuttamaa valon läpäisyn tasoa ja varoittaa jos aurinkokennoihin kulkeutuvan valon määrä vähenee.

DustIQ mittaa likaantumissuhteen (SR), joka voidaan kääntää tehohäviöön reaaliajassa. Tämä mahdollistaa aurinkokennon tehokkaan toiminnan ja antaa tiedon huoltohenkilökunnalle kun kriittinen likaantumistaso on ylitetty ja kenno on puhdistettava. DustIQ ei tarvitse kunnossapitoa ja se itse puhdistuu samalla kuin ympärillä olevat paneelitkin.

DustIQ:n huomattavasti alhaisemmat osto-, asennus- ja ylläpitokustannukset verrattuna perinteisiin tarkkailujärjestelmiin tekevät siitä oleellisesti taloudellisemman. Puhdistus on helppo suorittaa aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Yhteyshenkilö: Juha Lae, puh. 019 8711 521, juha.lae (at) perel.fi
Järjestä:
Tuote Hinta
DustIQ Soiling Monitoring System

DustIQ Soiling Monitoring System

DustIQ Soiling Monitoring System Tuote 0386910 Myyntiyksikkö Kpl Pakkauskoko 1
3550,00 EUR

Tuotteet

Perel Oy maksutavat