Panasonic lasermerkintälaitteet, muut merkintälaitteet

Yhteyshenkilö: Juha Lae, puh. (019) 8711 521, juha.lae (at) perel.fi

Perel tarjoaa nopeita ja kompaktikokoisia Panasonicin lasermerkintälaiteita uusiin käyttökohteisiin ja korvaamaan perinteisiä merkkausmenetelmiä. Erittäin suuren tarkkuuden lisäksi lasermerkkauksen etuja ovat energiatehokkuus, erinomainen merkkauksen laatu, tuotannon nopeutuminen ja parantunut tuottavuus.

Lasermerkintä tapahtuu ilman kontaktia materiaalin pinnan kanssa ja sopii isojen datamäärien merkkaamiseen suurella nopeudella. Merkattavaksi soveltuu esim. metalli, muovi, keramiikka, synteettinen hartsi ja lasi sekä luonnonmateriaaleista esim. paperi, puu tai nahka. Panasonicin erittäin monipuoliseen mallistoon kuuluu tehokkaita ja nopeita laitteita sarjoista: LP-S, LP-S500W, LP-V10, LP-Z sekä perusmallit LP-300 ja LP-400.

Panasonic-lasermerkintälaitteilla voi merkata erilaisia koodauksia suurella tarkkuudella laajalle, jopa 330 x 330 mm suuruiselle alueelle. 3D-malleilla on mahdollista merkata myös eri tasoilla olevia pintoja. Niillä voidaan myös merkata yhdellä vedolla työkappaleen eri sivuille ilman merkkauspään asennon muuttamista.

Suuren nopeuden, korkean merkintälaadun ja laajan soveltavuuden ansiosta Panasonic-lasermerkintälaitteet ovat käytössä eri toimialoilla: autoteollisuus (tehokkuus ja nopeus), elektroniikkateollisuus (tarkkuus ja muokattavuus), pakkausteollisuus (trace&track) sekä kosmetiikka- ja lääketeollisuus (nopeus ja monipuolinen muokattavuus). Helppo integroitavuus automaattiseen tuotantoprosessiin lyhentää tuotantoaikaa ja tuottaa yhtiölle lisäarvoa pienentammällä kustannuksia.
Tuotteet

Perel Oy maksutavat